En yakın arkadaşınızla (dostunuzla) eskisi gibi olamamak ve aradaki tüm ilişkileri kesmek. Bilen bilir en kötü şeydir bu sevgili ,aşk acısı gibi değildir. Sizin de başınıza geldi mi ? Geldiyse nasıl üstesinden geldiniz ?
Anket
İnsanın inanası gelmiyor ama karşına daha iyi insanlar çıkacak. Biri bana öyle demişti, sanırım haklı.
Ben de yaşadım bu durumu yıllardır yediğin ictigin aynı olan insanla yabancı olmak zor bir durum.Akışına bıraktım galiba çünkü onun uzaklasmasından kaynaklıydı ve birazcık da gurur etkili oldu
Aynen öyle ,herkes kendi yolunda mutlu olsun . Kimse için üzülmeye değmiyor
Geldii boşverip umursamamaya calis yanında olmak istese bi sekilde bi şeyler yapardi zaten ki bu sayaede gercek dostlarini ogrenmis oluyorsunn uzulme o yuzden cok
Özge
Üzülmemeye çalışırım çok tesekkur ederim 🙏💜
Biraz demlenmek gerekir . İki tarafında demini iyi alması gerekir. Aynı zamanda durulmak da iyi gelecektir. Ve özlem.. özlem her şeyin üstesinden gelir . İnsaALLAH bu ara verme aranızdaki bağın eskisinden de daha güçlü olmasına vesile olur 🍀
Tesekkur ederim inşallah 🙏💜
1 döneme yakın hiç konuşmadık arada anlamsız bir sohukluk vardı ve birgün kendimi toparlayıp güzelce bir mesaj attım ve aramızdaki anlamsız sohukluğu çozduk şimdi aramız iyi bence konuşarak çozmelisin araya kimseyi sokma kendin konuş ve olaylar karşısında hoş görülü ve ılımlı davranmalısın bence
Özge
Hep konuşan ,çabalayan taraf olmakta bir yere kadar. Bundan sonra da hep benden bi beklenti içerisine giriliyor. Hakli da olsan haksiz da hep ilk adımı ben atmalıyım (onun gözünde). Artık o da bir yere kadar. Çabalamıyorum. Zorla kimsenin hayatında kalıcı olamıyorsunuz çünkü.
Bu oluşan durumdaki sebepleri iyi değerlerdir. Haklılık veya haksızlık. Vicdanın rahatsa ve iyi olmak içinde elinden geleni yapmışsan boşver gitsin hayat bir kişiye bağlı kalacak kadar uzun değil.
Geldi ve ben ilkez o kadar hırslandım bana dedi ki artık eskisi kadar samimi olmayalım tamam dedim ama ilk defa bu kadar yerin dibine girdim artık ağlama raddesindeyim o derece yani sonra dedim kendime sen aptal mısın ya senin ona hiçbir zaman ihtiyaçın olmayacak birgün kapına gelecek olan o ama o zaman sen on7 reddeceksin ki kaçırdığı trene öyle (affedersiniz) öküz gibi baksın
evet yaşadım böyle bir şey ve bana öyle bir kazık attı ki çok üzüldüm. Ama bir yandan da çok teşekkür ederim ona. Bana dostluğun kolayca kurulmayacağını ve herkese eyvallah dememem gerektiğini öğretti
Hâlâ üstesinden gelemedim 😔
Özge
Alışmak zorundayız ne yazık ki herkes hayatımizda kalıcı olamıyor