Merhaba
.#boyalıpeçe bir türlü elime alamadığım, okumaya başladıktan sonra da elimden bırakmadığın bir kitap oldu
. Kitap çok akıcı, başladın mı bırakmıyorsunuz ve her sayfasını merak içinde okuyorsunuz.. Karakterlerler yerinde sizi sıkmayan duru bir anlatıma sahip bu kitabı çok severek okudum..
. Kısaca konusu ;
. 1920'li yıllardaki bu hikaye Londra başlayıp, Hong Kong'da geçen bir kadının ruhani uyanış hikâyesini anlatıyor .
. Ana karakterimiz Kitty, sevmeyerek de olsa bakteriyolog Walther ile evlenir daha sonradan başka birine aşık olarak kaçamak aşk yaşıyor. Aşkları ortaya çıktığında kocasının tepkisi ve şartları insanı hayrete düşürmüyor değil . Asıl olaylar bundan sonra başlıyor. Kitty'nin uyanışı, pişmanlıkları kendisini arındırması.. . Okurken son pişmanlık neye yarar kızım sen tüm bu başına gelenleri hakettin diye söyledim . Tabi her insanın pişmanlıkları, hataları oluyor bu hayatta. Walthere yapılanlara çok üzüldüm. Sonu bir şekilde farklı olabilirdi tahmin ettiğim gibi olmadı . Filmide varmış sanırım müsait bir zamanda izleyeceğim. Kısaca ben sevdim ve keyif alarak okudum ama bazı karakterlere sinir oldum . Tavsiyemdir, okuyun