2019 8. kitabı
youtu.be/TNLfIF9o1Ao Merhaba herkes! Nasılsınız, nasıl gidiyor? Beni sorarsanız pek de iyi değil. Depresyona bir adım mesafedeyim kendimi geriye doğru atmaya çalışıyorum. Eminim birçoğumuz için de durum budur. Son 4 gündür bir insan hiç mi iyi haber almaz? Almıyorum gerçekten. Hayretler içindeyim. Ben de manik depresif hallerden ve hezeyanlardan kaçmak için 8 sene evvel alıp okuduğum kitabı karıştırdım. Beni çok etkilemiş bir kitaptır kendisi. Başkahraman Diana ve bendeniz Diana, ne kadar benzeriz tartışılır ama ikimiz de kurabiyeleri aynı yiyoruz sayılırsa? Lise dönemimde kitabın 2.si çıkmıştı. Açık pembe bir kapağı vardı ve asla cezbetmemişti beni. O zamanki aklımla da 2.sinin iyi olamayacağına kanaat getirmiş ve almamıştım. Anne mektubuyla yola çıkan Diana, ikizini arıyordu. Bu gerçekten tek yumurta ikizi mi, çift yumurta ikizi mi, ruhu mu yoksa ruh eşi mi? Neyi arıyorsan O’sun demeyeceğim ama 2.kitapta nelerle karşılaşacaktım bilemiyorum. Kitap çok güzeldi, defalarca okumuştum o dönem niyeyse. Şimdi tekrar eskileri ve gamsız zamanlarımı hatırlamak iyi geldi. O zaman bugünlerde gamsız günlerimizi düşünelim ve en sevdiğimiz şarkının klibini hafızamızdan silip onu oynatalım nasıl plan? Teşekkür ederim, bence de kötü. Keyifli okumalar
Kayıp GülSerdar Özkan · Timaş Yayınları · 201214,3bin okunma