Bugün itibariyle 1000Kitap’a kaydolan okur sayısı 1 milyonu geçti değerli okurlar. ❤️
··6 alıntı·
4.829 Gösterim
Yarısından fazlasının kitaplarla bir ilgisi yok. Çok da sevinmeyelim.
Aman ha şikayet ettiklerimizi atmayın bir avuç okur kalırız burada!
Eminim okumayacaklar ama gene de yazayım dedim sjsj
Yaklaşık iki yüz bin okurun(üyenin*) iki hesabı, yüz bin okurun üç hesabı, elli bin okurun dört hesabı, kalan yüz binin de bir hesabı olduğunu göz önüne aldığımızda 1000Kitap kullanıcı sayısı dört yüz elli bin oluyor.
Kaba bi hesapla sonuç bu...
2 milyon oldu mu Gereksiz paylaşımlar coştu mu Eski güzel günler unutuldu mu Nitelik nicelikten üstündür
Bunun yarısı fake hesap devamlı taciz mesaj lari ve küfür eden hesap lar la dolu 1000kitap uygulaması mükemmel ama sahte hesap lar yüzünden silicem bu uygulamayı .
Siteyi amacına uygun kullanan kaç tane "okur" olduğunu hesaplayan bir sistem olsaydı keşke. 😏 Neyse belki bir şeylerden faydalananlar olur aralarında. 😆
Uygulamada bazı YENİLİKLER istiyorum 1-Kitaplara önizleme(ilk 5-10sayfası). 2-Alıntı/İleti/İncelemeleri pdf şeklinde kaydedebilme. 3-Sildiğimiz halde gönderi sayımız değişmiyor. Buna bi düzenleme gelsin lütfen. 4-Kendi hesabımızda kelime yazıp arama yapabilme(mesela “din” yazıp içinde din kelimesi geçen kendi paylaşımlarımızı görmek). 5-Ses atma özelliği. 6-Hesabı tamamen silebilme özelliği. 7-Sohbette grup kurma özelliği(özellikle okuma grupları yapıp toplananlar için faydalı olacağını düşünüyorum) 8-Herhangi bir konu üzerinden tartışma ve fikir alışverişi yapılabilmesi için konu şeklinde grup açılabilmesi 9-Kitaptan uyarlanan filmler kitabın bilgiler sayfasında gözükebilir. 10- Burası bir kitap sitesi fakat hepimiz film-dizi de izliyoruz. Bu yüzden film-dizi seçeneği de eklenebilir. 11- Okuduğumuz ortak kitap sayısının fazla olduğu okurları 'takip edebilecegin kişiler ' seçeneğinde ön sıraya koymalısınız. Ya da bunun için her kişiye özel liste oluşturmalısiniz. Bu bir robotun bize önerdiği "ne okusam" seçeneğinden daha etkili bir yöntem olacaktır. Çünkü ortak okuduğumuz kitap sayısı fazla olan kişilerle zevklerimiz benziyor. 1000Kitap
O kadar çok şey istedin ki! Mümkün olsa bile 'Na mümkün!' diyesim geldi. Ben sadece paylaşım konularına 'Psikoloji ve Ekonomi' başlıkları eklensin dedim ve imkânsız cevabı aldım. Sana bu 11 talepte başarılar dilerim. 😁👍