·464 syf.····Okunma: 29 Mayıs 2020 00:39 2 gün önce bitirdiğim ama uygulamaya yoğunluğumdan dolayı ancak girmem sebebiyle bugün yorumladığım kitap.
Öncelikle klasik Grange severler için aksiyonu bol ve psikolojik-gerilim türünde güzel bir kitap olduğunu söyleyebilirim.
Kitap, yoğun bir şekilde sadomazoşizm'i, BDSM'yi, farklı zevk alışkanlıkları ve normal insanlar için oldukça itici sex zevklerini konu almasının yanında bu dünyaların insanlarını en basit betimleme ile ifade ediyor. Belirttiğim bu konular kitabın başlangıcı itibariyle çok yoğun olarak işlendiği için yer yer sıkılarak sayfaları geçtiğimi itiraf edebilirim. Yani filmi çekilse başında sıkılırsınız net# Ama tabi az biraz ilgi ve merakla ilerlemeye devam ederseniz birbiri ile alâkalı olaylar silsilesi başlıyor. Spoiler vermiş olmayayım lakin ressam'ın olay kurgusuna girmesinden sonra gerçekleşen olaylar sizi kitaba bağlamaya başlıyor. Uyarayım; hiçbir şeyden net emin olmayın! Dediğim gibi ressamın olaylara girişinden sonra büyük bir merakla kitaba sarıldım ve hızlıca ilerleyerek bitirdim. Yani demem o ki sabırlı olun, kitabın sonunu görün. Şaşıracaksınız!!
Sonuç olarak sanata meraklı, farklı alanlarda felsefik bilgi arayanlar, özellikle psikolojik-polisiye türünde meraklılar için güzel bir kitap önerisidir diyebilirim.
Okuma nezaketiniz için teşekkürler; umarım yararlı bilgilendirmelerde bulunmuşumdur :)