2020 6. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2020 02:08
Bu kitabı elinize almışsanız yeni başlangıçlara gebesinizdir. İlber Ortaylı'nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır' ını okumuşsanız, yazılış yöntem ve türlerinin aynı olduğunu söyleyebilirim. Ancak o kitabı okumaya geç kaldığımı düşünmüşümdür fakat fabrika ayarı her vakte her yaşa uygun _ zamansız kitap_. Her satırını çizmek isteyebileceğiniz, özümsemek adına tekrar tekrar cümleleri okumak isteyebileceğiniz türden. Kitap sayfa sayısı az fakat kesinlikle geniş zamana yayılmalıdır. Adına münhasır "fabrika ayarı". İnsanın zihninde uyuyan noktaları uyandırıyor ya da henüz doğmamışları doğuruyor. Kitapta geçen bir söz birini okursanız "Mükatebe nısfı mükaleme" yani bu onunla konuşmanın yarısına tekabül eder. O halde hoş sohbetler, Verimli okumalar.
Din
Fabrika AyarıHayati İnanç · Profil Yayıncılık · 20229,5bin okunma
Selamün aleyküm. Hayırlı günler. Belki incelemenizle alakasız olacak ama sizinle bir şey paylaşmak istiyorum: Elimde, 13 Mayıs’ta yayımlanan, üstünde iki yıl çalışılan ve 40 bölüm olmak üzere toplam 500 kitaptan oluşan “İslami Kitap Listesi” mevcut. Bu liste, insana sadece “İslami” ilimlerde değil, aynı zamanda fennî ilimler, psikoloji, sosyoloji, tarih, felsefe ve edebiyat gibi ilim dallarında da kendini geliştirmesine vesile oluyor. Listeye göz atmak isterseniz: #121995625