2020 14. kitabı
#okudumbi̇tti̇ . #kışmasalı . Kitabi anlatacam ama önce şuraya güzelmi güzel giriş sonelerini yazmak istiyorum. . "Aşkım hiç sönmeyen bir ateş " . . "Daha önce tek bir gözyaşı dökmemiş olan ben, bahar zamanımız kışın gazabına uğradığı için efkarlandım bitip tükeniyorum. " . . "Onun sesini yeniden duymayı,gözleriyle gönlümü duyurmayı arzuluyorum. " . . "İlk görüşte olmayan aşk var mı?" . " sinema son sınıf öğrencisi olan Kitty kendisine bir staj ayarlaması gerekir bir de elindeki kısıtlı bütçeyle Noel ı geçirmesi gerekir. Son girdiği staj başvurusundan ise hiç ummadığı bir kapı açılır, daha önce yaptığı dadilik için kendisine acil ihtiyaç duyulmuştur. Hiç yoktan iyidir deyip kabul eder. Issizligin ortasında önce kar fırtınasına tutulur, sonra karşısına bir geyik çıkar ve telefonuda çekmemesi üstüne tuz biber olur. Dağ başında ne yapacağını düşünürken tepenin üstünden gelen bir araba acaba aradığı yardım mı yoksa aradığını bile bilmediği aşkı mı?. . Adam Klein ünlü belgesel yapımcısı yaşadığı son 4 ay içindeki korkunç olaylar sonrası kendisini ailesinin evine uzak bir kulübede yaşamaya mahkum eder. Arada bir psikolojik danışma seansı da alır. Hayattan elini ayağını çekmiş görünür. New York da ki cafcafli insanlardan çıt kırıldım kizlardan ve yapmacık sahte cikarli arkadaşlıkların kendisini arındırmasi gerektiğini düşünür. Danışman şansından çıkıp kulübesine giderken yolda rastladığı bu kiz tam da şimdiki hayatına bomba etkisi yapacaktır, ilk görüşte anlamıştı. Ama ondan uzak olmak asla kendi gücü dahilinde değildi. . " Yine harika bir Noel hikayesi okudum ben. Tam yeni yıl ruhuna uygundu. Dışarıda yağan karın üstuste binmesiyle çıkan sessizliğin sesi, yani başında yanan sominedeki ateşin horultusu. Sabah güneşi cam ağacı kokusu. Yeni pişmiş kurabiye kokusu. Ve tadından yenmeyen bir aşk hikayesi. . @hep_kitap dan aldığım bu iki kitabin konusu ve arka kapağıyla alakalı hiç bir bilgim yoktu . Karambole alıp ta bu kadar sevdiğim kitaplar olunca herkese zorla okutasim geliyor. Lütfen @bkm nin kamp. Hala devam ederken kaçırmayın bu iki kitabi. Ve umarım @hep_kitap yakın zamanda diğer 2 kardeşinde öykülerini çevirir.
Kış MasalıCarrie Elks · Hep Kitap Yayınevi · 201949 okunma