Shakespeare Kardeşler - 2

Hep Kitap Yayınevi
9786051922881

2021 13. kitabı
Okunma: 03 Nisan 2021 15:13
shâkespeare kardesler sanirim bir seriye daha en begendigim sayisindan basladm ben sevdim kittynin hikayesini cok sey barindirdigini gordum kitabin ilginin ve sevginin sadece bir cocugun hayatinda degil bir yetiskinde bile hayata guzel yonler verdigini okudum.
Düşünce
2020 14. kitabı
#okudumbi̇tti̇ . #kışmasalı . Kitabi anlatacam ama önce şuraya güzelmi güzel giriş sonelerini yazmak istiyorum. . "Aşkım hiç sönmeyen bir ateş " . . "Daha önce tek bir gözyaşı dökmemiş olan ben, bahar zamanımız kışın gazabına uğradığı için efkarlandım bitip tükeniyorum. " . . "Onun sesini yeniden duymayı,gözleriyle gönlümü duyurmayı arzuluyorum. " . . "İlk görüşte olmayan aşk var mı?" . " sinema son sınıf öğrencisi olan Kitty kendisine bir staj ayarlaması gerekir bir de elindeki kısıtlı bütçeyle Noel ı geçirmesi gerekir. Son girdiği staj başvurusundan ise hiç ummadığı bir kapı açılır, daha önce yaptığı dadilik için kendisine acil ihtiyaç duyulmuştur. Hiç yoktan iyidir deyip kabul eder. Issizligin ortasında önce kar fırtınasına tutulur, sonra karşısına bir geyik çıkar ve telefonuda çekmemesi üstüne tuz biber olur. Dağ başında ne yapacağını düşünürken tepenin üstünden gelen bir araba acaba aradığı yardım mı yoksa aradığını bile bilmediği aşkı mı?. . Adam Klein ünlü belgesel yapımcısı yaşadığı son 4 ay içindeki korkunç olaylar sonrası kendisini ailesinin evine uzak bir kulübede yaşamaya mahkum eder. Arada bir psikolojik danışma seansı da alır. Hayattan elini ayağını çekmiş görünür. New York da ki cafcafli insanlardan çıt kırıldım kizlardan ve yapmacık sahte cikarli arkadaşlıkların kendisini arındırmasi gerektiğini düşünür. Danışman şansından çıkıp kulübesine giderken yolda rastladığı bu kiz tam da şimdiki hayatına bomba etkisi yapacaktır, ilk görüşte anlamıştı. Ama ondan uzak olmak asla kendi gücü dahilinde değildi. . " Yine harika bir Noel hikayesi okudum ben. Tam yeni yıl ruhuna uygundu. Dışarıda yağan karın üstuste binmesiyle çıkan sessizliğin sesi, yani başında yanan sominedeki ateşin horultusu. Sabah güneşi cam ağacı kokusu. Yeni pişmiş kurabiye kokusu. Ve
2019 23. kitabı
Okunma: 16 Mart 2019 21:06
Shakespeare Kardeşlerden sinema öğrencisi olan Kitty Shakespeare, iyi bir staj ayarlamak isterken kendini çocuk bakarken buluyor. Adam Klein, ünlü bir belgeselci. Los Angeles’ta ailesiyle arasında yaşanan sorun yüzünden inzivaya çekilmiş, ormandaki kulübesinde yaşıyor. Ailesinde uzak durmayı tercih ediyor. Kitty ile Adam’ın yolunu kesiştiren dadılık, ikisini de güzel bir aşka (daha çok gizli bir aşka diyebiliriz) yelken açmalarına vesile oluyor. Tabi bir hatayla masal gibi aşktan çıkıp gerçek hayatın içine düşüyorlar. İlk kitabı daha çok sevmiştim. Bu kitapta sorunlar ve gizlenen sırrın uzaması fazla geldi. Adam’ın yaşadığı travma ve onun etkileri daha çok kaplamış gibiydi kitabı o yüzden azıcık sıkıldım. Ama yine de kendini okuttu kitap.
2020 27. kitabı
Shakespeare kardeşlerden en küçük olanları Kitty bir sinema öğrencisi ve staj arayışında. En ünlü şirketlerden birine basvurur. Ancak kendini sirketin patronunun çocuğuna dadı olarak bulur. Sevimli bir çocuk, güzel noel günleri içinde tek sorunu patronunun kardeşi Adam Klein'dir. .... Adam basarili bir belgesel yapımcısıdir ama yaşadığı sorunlar onu çok etkiler ve dağ kulübesine inzivaya çekilir. Günler onun için manatonken karşısına yeğeninin dadısı Kitty çıkar. ... Ilk karşılaşmaları tuhaf ve kötü gecsede zamanla masalsı bir aşka yelken açarlar. Taa ki gerçek hayata geçene kadar. Yanlış anlaşılmalar, sırlar onları başka yerlere sürükler. Bu masalsi aşkın sonu ne olacak? .... Çıtır, çerezlik bir seri. Akıcı bir anlatımı var. Serinin ikinci kitabıydı. Ilkinide bunuda sevdim. Bu tarz kitaplarda aranan herşey vardı. Devamını merakla bekliyorum