2020 49. kitabı
Bu kitabı gerçekten çok sevdim yeni bitirdim ve hemen inceleme eklemek istedim. Kitabın konusu çok ilginç ve güzel. Filmini izlemedim ama film ve kitap varsa, kitap genelde daha güzel oluyor. •••••••••••••• =Spoiler var= Benjamin Button zamanı tersine yaşamaktadır. İnsanlar yaşlanırken, o gençleşir. Ama o insanların davranışlarına rağmen hayatını yaşar. ••••••••••••••• Düşünsenize 70 yaşında bir ihtiyar olarak doğuyorsunuz, yıllar geçtikçe küçülüyorsunuz. Çok tuhaf bir hikaye. Okumanızı tavsiye ederim. Kitapla kalın... Sihirli günler /* #hayatevesığar #evdekal #evdehayatvar #kitapoku #kitapcandır #kitaptavsiyesi #neokudum #kitapokubizimle
Benjamin Button'ın Tuhaf HikayesiF. Scott Fitzgerald · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202027,8bin okunma
Bende kitabını okumadım. Filmini izledim. Filmde Brad Pıtt oynuyordu. Film bence muhteşemdi. Kitabın filmini de izlemenizi tavsiye ederim. 👍
afra
Tavsiyeniz için teşekkürler. İzlemeyi düşünüyorum.👍
Rica ederim. İncelemeniz Filmle birebir tutuyor diyebilirim. Kitabını okudunuz. Filmini de izlerseniz, kitabı kafanızda filmle birlikte konumlandırabilirsiniz.
Filmi daha iyi bence
Filmi daha güzel.