Beyaz Diş
Jack Landonın kalemi ile kuzey toprakların vahşi doğasına girmeye hazır mısınız?
Daha önce insanlarla bir arada yaşamış ancak özgür doğası gereği karlı kuzey ormanlarına kaçmayı tercih etmiş bir dişi kurdun yavrusu olan Beyaz dişin başından geçenleri, insanlar ile arasındaki ilişkilerini, doğası ve kendi türüne karşı verdiği ve bir çok amansız mücadelesini sürekli bir olay döngüsü içerisinde bir hikayesine dalıp gidiyorsunuz. Doğa insanın egemenliğinde ve
insiyatifine kalmış şeklini, hayatın gerçeklerini ve canlılar arasındaki sınıflamalar yansıtılmış. Çevrenin insan ya da hayvanlar olsun ne denli etkili olduğunu da en temel şekilde önünüze koyuyor.
Okurken karakterlere karşı zaman zaman birilerini mağdur görüyor, taraf tutuyor ve bazen nefret ediyorsunuz.
Kitap hakkında biraz da olumsuz yönünden bahsetmek isterim; bana kalırsa biraz gereğinden fazla uzun olduğunu düşünüyorum. Belli zaman aralıklarında kendini tekrar ediyor ve bu da sıkıcı olabiliyor. Ama bu benim kendi görüşüm sizde daha farklı izlenimler uyandırabilir, kısaca okumanızı isterim. Sonuçta her kitap size farklı bir dünyanın kapılarını açıyor.
Herkese keyifli okumalar dilerim