2020 5. kitabı
Okunma: 10 Temmuz 2020 22:39
KÇM ilk kitaptaki birçok şeye açıklık getiren bir kitap. ÖFA da daha çok duygu, yara, geçmiş varken bu kitapta bu yoğun duyguların nedenleri, yaraların gerçek sebepleri ve geçmişin intikamı yer alıyordu. Aradığımız tüm soruların, hatta asla aklımıza gelmeyecek soruların bile cevapları vardı diyebilirim. Büşra Yılmaz'ın her şeyi bir sebebe bağlamış oluşu gerçekten hoşuma giden bir durum oldu. Aslında düşünüldüğünde bu kitabın beni daha çok etkilemesi gerekiyordu fakat ben hiçbir şey hissetmeden okudum kitabı. Hatta o kadar hiçbir şey hissetmeden okudum ki bu kadar duygu yüklü olması beni boğdu diyebilirim. Bu durumu kesinlikle ama kesinlikle yazarın diline veya kitabın konusuna bağlayamam çünkü ilk kitabın beni ne kadar etkilediğini asla ama asla unutamıyorum. Bu konuda söyleyebileceğim tek şey kitabı yanlış zamanda okumuş olmam. Bu hissettiklerimden olsa gerek favori karakterim Bay K. oldu. Nedenini henüz çözemediğim şekilde kendimi ona daha yakın hissettim ve üzülerek Bay K'den Özgür'den daha çok etkilendiğimi söylemek istiyorum. Son olarak bir tavsiye... Eğer ÖFA'yı okuyalı uzun zaman olduysa bu kitaba başlamadan önce onu tekrar okumanız gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede o küçük ayrıntıları kaçırmayacaksınızdır.
Kibrit Çöpü MezarlığıBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınevi · 20196bin okunma