Levla

@xiumin
2016 3. kitabı
İnsan nereden kim tarafından vurulacağını bilmiyor. İnsanlık bitti dercesine yapılan işkenceleri ele alan bu kitabı Emine Şenlikoğlu nun yine güzel bir hayat hikayesini anlatıyor .
Tarih
Çin İşkencesiEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 20076,1bin okunma
Sevdiğim kız Aybalam bana el değil parmaklarını sallıyordu. Kimse görmesin diye elini kaldıramıyordu ama ben anlıyordum. Annemin "Kurtar beni Kaan!" diyen sesi hala kulaklarımdan. Çin İşkencesi Emine Şenlikoğlu Okudum 8.6/10 (66 Oy) 293 okunma 51 beğeni 3.405 gösterim Sevdiğim kız Aybalam bana el değil parmaklarını sallıyordu. Kimse görmesin diye elini kaldıramıyordu ama ben anlıyordum. Annemin "Kurtar beni Kaan!" diyen sesi hala kulaklarımdan. Milletin içinde sevdiğim kız yüzüme tükürünce dünyam karardı. en beyendim kısmı burayi okurken nasil hunlendim anlatamam muhtesen bi kitap
bu kiyabi 7.8 yil önce okudum allahim nasil muhteşem bi kitap di okurken kac kez bogazimin dugumlendigini ve gözümden yaşlar aktigini hatirlamiyorum allah sevgisini cocuklara aşilamanin ve dinimizi güzel bi şekilde öğretmenin ne kadar önemli olduğunu gösteren bi hikaye allah kimseye karşısına kötü arkadaşlar cikarmasin iyi arkadas edinmenin ne kadar önemli olduğunu gösteren ibretlik bi gerçek hikaye
Bakalım inlallah bene beyeniri daha yeni başladım çok zamanım yo okumaya