·184 syf.····Okunma: 27 Temmuz 2020 00:27 Merhabalar, bugün sizlere polisiye türünde bir kitapla geldim. Öncelikle kitabın konusundan bahsedeyim biraz.
İzmir'in belalı semtlerinden biri olan Kuruçay'da yaşanan bir cinayetin katilini arayan Cengiz Başkomiser dipsiz bir kuyunun içine düşer. Ekibiyle birlikte olay yerine giden Başkomiser tüm delil ve çevreyi incelemeye alır. Şüpheli davranışlar sergileyen bu mahallenin gizemi çözmek oldukça zorlaşır. Bakalım Cengiz Başkomiser açığa alındıktan sonra neler olacak ve en önemlisi bu davayı çözebilecek mi?
...
Kitap gerçekten kendini okutuyor. Satırlar akıp gidiyor. Dün rahatsızlığıma rağmen baya sayfa okudum. En fazla üç güne bitebilecek bir eserdi. Yazarın kalemini de oldukça beğendim. Herkese tavsiye edebileceğim bir kitap oldu. Ters köşe yapmayı seven bir kalemle karşı karşıya olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim.
Alıntılar;
"Ölüm sonrasında geride kalanların omuzlarına yüklenen acıyla sürer hayat. Zamanla kabuk tutar, öğrenir insan bu şekilde devam etmeyi. İzi kalır hatıralarda. İyi ya da kötü... Hep seninledir geçmiş..."
"Çocukluğu rafa kaldırılan gençler erken yaşta kirleniyorlardı."