2020 25. kitabı
Okunma: 20 Temmuz 2020 03:44
Kendimi hazır hale getireceğim derdim. Çok okuyacağım, çok bilgileneceğim, insan ilişkileri vs. konularda bilgi sahibi olunca herkesle her şey yoruna girer demiştim. Ama insan okudukça karşısına başka kapılar açılıyor ne kadar az bildiğini görüyorsun, insanlardan biraz daha uzaklaşıyorsun.Değer verdiğin sevdiğin insanlar bir bir değerlendirmeye geçiyor şanslılarsa gözden, gönülden düşmüyorlar. Bunu gözden kaçırmıştım. Okuyunca sen değişirsin çevren değil tabi çevreni değiştirmek senin elinde. 'Aşk' sandığım şeye gelirsem tıpkı Martin gibi oldu bende akıl işin içine girince yanılsamadan başka bir şey değilmiş dedim ama ben umutlu vakaydım ki sonum Martin gibi olmadı :) Martin Eden şuan seninle bir kaç tane de olsa aynı duyguları paylaşmış olmak o kadar teseeli ediyor ki beni. Tam teselli demesek de tanıdığım biriyle aynı şeyleri yaşamış olmak, aynı duyguları paylaşmak en azından kendimi yalnız hissettirmiyor bana. Beni bu kitabı okumaya youtube videolarıyla daha bir çok kitaba ulaşmamı teşvik eden Begüm Ablama teşekkür ederim. Kitap sadece aşk temalı değil tabiki bir çok soruna da deyiniyor. Okuyunn Yeşim UzundalYeşim Uzundal
Martin EdenJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025134,7bin okunma
Ben teşekkür ederim ❤️ iyi okumalar.
Yaa bir araya gelip sohbet edemeyeceğini bildiğin insanlarla böyle temas kurmak çok mutlu ediyor beni 🙏❤️🌝 Yeşim UzundalYeşim Uzundal