Puan vermedi·544 syf.·
2020 163. kitabı
2 yıl önce çıkılan bir maceranın sonuna geldim. Ne denir bilemiyorum. Okuduğum en harika serilerden biri oldu. Gizem, fantastik, gerilim ve art arda patlayan bomba niteliğinde ayrıntılar. Aklıma Rusya diyince Maks, Aleksey, Richard, Mihail ve nicesi gelecek. Ama favorim hep sen olacaksın Yuda. Ah çok kanlı bir adamsın. Senden dost da olmaz. Son kitaptan beklentim hiç yoktu. Hatta öyle de başlamıştı, ama yazar öyle ters köşeler yaptı ki hâlâ kafamdakileri toparlamaya çalışıyorum. Kan tadı hâlâ ağzımda.. en son Dracula da bunu hissetmiştim sanırım. 2 yıl boyunca bitiremediğim için daha çok mu sahiplendim ne? Siz benim gibi gecikmeyin hemen okuyun olur mu? Değerini bilecek okurlarla buluşman dileğiyle sayın "Danilov". Harika bir seriydin.
Son AyinJasper Kent · Can Yayınları · 2015123 okunma
nadir de varda güvenemiyorum birde iki kitap tek sahafta yok
Nadirkitaptan kendim alışveriş yapmadım ama yapanlar memnundu. Denk gelmek de var tabi.
Sürekli olarak Jasper Kent inceleme ve alıntılarına bakıp, yeni bir paylaşım var mı diye bakan ben bu incelemeyi nasıl gözden kaçırırım! Beğenmene çok sevindim. 5.kitaptan benim de hiçbir beklentim yoktu, 4.kitap serinin diğer kitaplarına göre bir tık zayıf kaldığı için sırf final olması için yeni bir kitap yazdığını düşünmüştüm; ama bu düşüncem o kadar ters tepti ki, kendimi Cs 1.6'da zıplayarak Ak-47 ile spray yaparken buldum. Diğer yandan kesinlikle Draculada'ki kan hissini veriyor, hatta fazlasını bile karşılıyor. Kalemine sağlık ortak, bu arada naptın? İyisindir umarım :)
Okuyalı baya oldu. Üstüne neçee seriler okudum. Ama Danilov'un yeri başka olacak. :)) İyiyim. Senin de benim gibi aynı iyi derecesinde olduğunu düşünüyorum. Yolu biliyorsun ;)
1 yanıtı göster
ilk kitabı çıktığı sıralarda almıştım ben muazzam sarmıştı hikayesi 5leme olduğunu öğrenince her sene bekledim takip ettim sen bir de beni düşün :)
Yazarın yeni bir serisi çıkıyormuş. Ama bize çevrilene kadar çok zaman geçer gibi. Harika bir seriydi kesinlikle :)
3 yanıtı göster
anlaşılan diğer kitapları da okudunuz 9 tl olarak bulamamıştım da
D&R mağazalarında sadece 2,3,4. kitap indirime girmişti sanırım. Ilk kitabın baskısı tükendi ama nadirkitaptan uyguna alınabilir gibi. Ve son kitap hâlâ piyasada vardı.:) Kesinlikle okunmayı hakeden ve gereken ilgiyi görmemiş bir seri.