Merhaba arkadaşlar.. Nasılsınız,iyi misiniz,sağlığınız sıhhatiniz nasıl diyerek başlamak istiyorum sevgili @dryavuzyorukoglu nun kaleme aldığı #doktormutfakta kitabımızı anlatmaya.
Kitabımız üç bölümden oluşmakta. Benim ilgimi en çok üçüncü bölüm çekti Çok güzel "sağlıklı" tarifler var ve önce o yiyeceklerin analizini yapıp sonra tarifi paylaşmış sevgili doktorumuz. Diğer bölümlerde ise madem sondan başladım öyle devam edeyim; ikinci bölümde çağımızın genel sorunu olan diabet,hipertansiyon ve kolestrol hastalarının beslenmeleri için dikkat edilmesi gereken hususlar içermekte. Bu hastalıklara neler sebep olur, nasıl yiyecekler tüketilir gibi. İlk bölümde ise beslenmenin temel ilkelerine yer verilmiş. Bu kitabın sevdiğim en güzel yani akademik terimler yerine halkın anlayabileceği dilde "doğru beslenme ile nasıl sağlıklı ve kaliteli yaşanırı" anlatmış olmasıdır. Kulaktan dolma bilgiler yerine bu ve buna benzer kitaplar okuyarak hastalıkların tedavisine ek ne yapılabiliri çok da iyi uygulayabiliriz. E bu kadar anlatmadan sonra bi tarif paylaşmadan olur mu Elbette olur çünkü kitabı alıp kendiniz okuyup, o değerli tarifleri uygulayın diye
Sağlıcakla kalın...
Kitapla kalın..