···Okunma: 25 Ağustos 2020 11:39 Sarai 14 yaşındayken annesi tarafından Meksikalı bir uyuşturucu baronuna verilir. Kendisine hastalık derecesinde takıntılı Javier ile yaşayan Sarai bir tutsak hayatı yaşar. Buradan kaçma hayalleri kuran Sarai, normal bir hayatın özlemini çeker. Tek başına buradan kaçsa anında yakalanacağını bildiği için doğru anın gelmesini bekler.
Victor soğuk kanlı bir katil. İşinde bir numara. Daha çocuk yaşta katıldığı birlik için çalışır. Taşlaşmış bir kalbe sahip. Sadece öldürmeye programlanmış aşırı seksi bir ölüm makinesi...
Yeni bir iş için Sarai'nin tutsak olduğu eve geken Victor, Sarai'nin kaçmak için beklediği ayağına kadar gelen bir şanstır. Victor, Javier ile görüşürken gizlice arabasına biner vee olaylar böylece başlar. Evine gitme hayalleri kurarken kendini bambaşka tehlikelerin içinde bulan Sarai'yi neler beklemektedir? Hiç vakit kaybetmeden okuyup, öğrenmelisiniz.
Daha önce okumuş olmama rağmen instagramdan arkadaşım Nilay ile Victor dedikodusu yapa yapa okumak çok güzeldi. Tekrar okumak için niye bu kadar beklemişim bilmiyorum. Daha ilk sayfadan bir kaçma kovalamacanın içinde buluyorsunuz kendinizi ve bir olay bitmeden diğeri başlıyor. Kitabı elinizden bırakıp, gerçek dünyaya dönüp işlerinizi yapmanız çok zor. Victor'a hayranlığımızı nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Sarai'yi korumak için yaptıkları pammuk gibi bir kalbe sahip olduğunu gösterdi Adamın, adam öldürmesi bile karizmatik
Bir ara Nilay ile bir adam gömleğinin kolunu kıvırırken bile bu kadar harika olamaz derken bulduk kendimizi
Ben yine çok çene yaptım Serinin ikinci kitabı Izabel'in yorumu için takipte kalın.
Herkese keyifli okumalar dilerim.