Merhaba arkadaşlar bugün sizlere öyle bir kitap yorumuyla geldim ki tam benlik tam tarzım okumaktan zevk aldığım tür. Ahhh yazarın kalemini gelincik serisinden bilmiyordum zaten ve bu kitabı okumak için can attım ve sonunda okudum şükür
Tabi bu arada gelincik serisinin üçüncü ve son kitabı da yakında bizlerle olacakmış ona da çok sevindim.
Yazarımızın dili o kadar sade ve sürükleyici ki ve kurgusu da süper olunca bir gece de okudum.
Spoiler içerir
Kerem, çocukluğun da annesi yüzünden çevreden hor görülen, dışlanan, aşağılanan bir adammış. Ama hayata tutunmuş. Annesinden nefret ettiğini söylese de içten içe onu affetmiş bence. Sert ve yakışıklı çehresinin altında aile hayatına, sevgiye hasret duygusal bir adam. Sevgiye sevilmeye hasret ve onu kimsenin sevemiyeceğini düşünüyor. Yakışıklı Kerem'imiz asker ve nöbette iken istemsizce soğuğun etkisi ile yaptığı bir hata ile yaşamaktan vazgeçmiş. Kafes dövüşlerinde ölümü arzuluyor.
Meri, çok güzel bir acem kızı. Ama talihi kötü babasını ve annesini kaybettikten sonra yasak yollardan canını kurtarmak için Türkiye'ye kaçıp, annesinin üvey kardeşine sığınır. Ama öyle bir teyzesi var ki
Meri, morgda uyandıktan sonra akıl hastanesine kapatılır ve canını kurtarmak için oradan bir hasta bakıcının yardımı ile kaçar ve Süreyya ile karşılaşır. Ah ne iyi insan Süreyya der ona kapısını açmıştır. Süreyya onu bir müşterisinin arkadaşına pazarlar.
Ve ta ta tammmm Kerem ile Meri böylece karşılaşmış olurlar. Ondan sonra ne mi oldu ooooo o kadar çok şey oldu ki ama daha fazla spoiler vermem
Meri nereden ve kimden kaçıyor?
Meri'nin üvey teyzesi ne istiyor ondan?
Meri nasıl oldu da morgda uyandı? neden?
Kerem ile Meri arasında neler olacak?
Kerem ne gibi bir hata yaptı da yaşamaktan koptu?
Meri deli mi?
Kerem, Meri'nin hayatını kurtarabilecek mi?
Ve daha bir sürü sorunun cevabını kitabı okuyarak öğrenebilirsiniz
Yalnız kitap öyle bir yerde bitti ki sormayın gitsin. Meraktan ölüyorum. Yazarımıza sesleniyorum lütfen en kısa zamanda devamını okumak istiyorum kitabın
Mutlaka okuyun arkadaşlar
Kitapla, sevgiyle ve aşkla kalın