2020 18. kitabı
uzun zamandır kitaplar beni çekmiyordu içine hep kitap okumak için kitap okuyordum. beyaz dişe başladığım anda kanım dondu o ilk sahneler çok özeldi , gerildikçe gerildim ama asıl kısım daha sonra başlıyormuş beni en çok etkileyen şeylerden birisi kitaptaki konuşmadan konuşabilme hissi bir kurdun hiç konuşmadan insanla iletişimi manevi dahi olmayan o garip his bambaşka olan o şey beni çok etkiledi. ... daha doğrusu siz kurt oldunuz mu ben oldum.. insan her dönem belli aralıklarla kırılmalar yaşamıştır hayattaki yaşadıklarıyla ,okuduklarıyla,gezip gördükleri yerlerle bu kitapdan hemen önce yaşadıklarım ve beni yoran bir süreçte işden izin aldım ve bu kitaba başladım hemen öncesinde de dirilişi(tolstoy) bitirmiştim birinde insanın birindede bence bir kurdun anlam arayışı vardı ve ikisindede aynı sonuca vardı bu karamsar ve sorguladığım dönemde bu 2 kitaptada ne olursan ol ister hayvan ister insan tek şey bu dünyayı kurtaracak.Sevgi ,hayatın pahasına da olsa içindeki sevme gücünü kaybetme.
Beyaz DişJack London · Turkuvaz Kitap · 201895,6bin okunma