Hadis Karşıtları Ne Yapmak İstiyor ?
2020 23. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2020 18:29
Mehmet Yaşar Kandemir hocanın okuduğum ilk kitabıydı ve çok çok fazla istifade ettiğim yerler oldu. Kitaptaki ele alınan konular çok önemli ve bazı konu başlıkları genel sorunumuz olan akaidle ilgili olduğu için benim içinde pekiştirme oldu diyebilirim. Kitabın dili ağır olmadığı için anlaşılması kolaydı ve açıklamalar çok güzeldi. Özellikle bölüm sonu özetler kısmını çok beğendim. Mutlaka herkesin okuyup bilgilenmesini isterim. Bende ara ara bu kitabı okumayı ve Mehmet Yaşar Kandemir hocanın da diğer kitaplarına göz atmayı düşünüyorum. İnşaAllah yapabilirim.
Din
Hadis Karşıtları Ne Yapmak İstiyor?Mehmet Yaşar Kandemir · Tahlil Yayınları · 2018517 okunma
Tahlil yayınlarında adı çokça geçen bir yazar. Pek tanıdığım söylenmez. Bende de Şifa-i şerif şerhi var onu okuyacağım İnşallah. Bu kitabı da ekleyeceğim unutmayayım. Nur bir gün okuyacak kitap bulamıyoruz dediğimiz günler olur mu?
Fatma Nur Karatut Demir
Resmini atarım sana ya üzülme 🤭 ama kararsızım. Şimdi ne kadar kitabım olacak, salonda nereye koyacağım yada ayrı bir oda mi oluştursam kendime ait 😶 çok kararsızım 😌