Saçmalığın Amentüsü
2020 35. kitabı
0 puan olmadığı için 1 verdim. Kitap inanılmaz derecede saçmadır. içindeki en tutarlı iddia kana kırmızı rengini veren maddenin demir olduğudur. Bu kitabı okuyacağınıza gidin saat boyunca sokak röportajlarında "yaptığı hastanalara bak yaptığı hastanalara" dien akp'li dayıları dinleyin veyahut gidin bir cinci hocaya o sizi taciz edebilmek için daha tutarlı cümleler kuracaktır.
Diriliş Neslinin AmentüsüSezai Karakoç · Diriliş Yayınları · 202222,4bin okunma
Ya hû, sizin kafanız karışık :) Rabbim sizi medeniyetten süt emenleri anlayanlardan kılsın.
Efendim yaptığınız haksız eleştiriyi neden dayanaksız bırakmışsınız? Eğer üstad Sezai Karakoç'u eleştirme haddini kendinizde buluyorsanız buyurun O'nun cümleleri ile onu eleştirin bizde görelim neymiş 'tutarsızlıklar'. Böyle atıp tutmakla olmaz bu işler.
Salih Özbek
Kana kırmızı rengi veren maddenin demir olduğunu düşünen bir yazar bu yazıyı diger insanlar vakit kaybetmesin bu kitabı okumakla veya neyle karşılaşacajlarinı bilsin diyerek yazdım kimseyi eleştirmek derdim değil böyle bir kitap hakkında eleştiri yazmayıda kayda değer bulmuyorum kusura bakmayın siz önce hocanıza söyleyin 2 3 kelimeyle iftira attığı kavramları kendi o kavramların öncülerinin cümleleriyle eleştirsin