2020 2. kitabı
Okuduğum ilk Zülfü Livaneli kitabı Serenad'dı. Kime sorduysam 'okumakta çok geç kalmışsın' cümlesiyle karşı karşıya geldim. Gerçekten okumakta çok geç kalmışım. Kitap beni içine aldı, sarıp sarmaladı. Böyle güzel bir aşka, sevgiye denk geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Romandaki tarihi bilgiler de benim o yıllarda yaşananlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olma daha fazla araştırma güdümü tetikledi. Okumayan, okumak için geç kalan herkese tavsiye ediyorum. Uzun bir süre etkisinden çıkamayabilirsiniz bunu da dipnot olarak ekleyeyim. Keyifli okumalar
SerenadZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2020163,9bin okunma
Seranad ile zirve yapmış ben ondan sonra Mutluluk ve Kardeşimin hikayesini okudum bir Serenad değiller ama iyiler onlar da özellikle kardeşimin hikayesini okuyabilirsin
Cemile
Teşekkür ederim onları da okuyacağım
Keşke okuduğun son Zülfü Livaneli kitabı olsaydı ben de senin gibi Livaneli'nin ilk Seranadını okudum sonraki okuduğum Zülfü Livaneli kitaplarının hiç biri bir Serenad değildi ki Livaneli'nin kitapları iyidir ama Seranad muhteşem bir kitap
Cemile
Bu kitabı okuduktan sonra belki diğer kitaplarında beklentiyi yükseltiyor olabiliriz. Umarım diğer kitaplarını okuma fırsatım da olur ama eminim ki Serenad'ın yeri hep farklı olacak :)