2020 7. kitabı
TUTUNAMAYANLAR “Herkesin tutunmak isteyipte tutunmakta zorlandığı kitap‘ furyalarıyla ünlenmiş anlam derinliğininin içinde barındırdığı seviyeye herkesi almak istemeyen kitap TUTUNAMAYANLAR... Anlatılamayacak kadar derin ve okundukça yaşanılası bir başyapıt Oğuz Atay’ın TUTUNAMAYANLARI. Muhteşem bir zekanın izlerini taşımakla kalmıyor karakterlerin ruh dünyasından girip sizleri dünyasına konuk ediyor TUTUNAMAYANLAR. Bazı yerlerde yorup zorlasada tıpkı hayat gibi yorumlayıp her zaman sürükleyici olmayışını tecrübe ediniyorsunuz okurken. Turgut ve Turgut’un kafasının içinde ki olaylar, hayali arkadaşı Olric ve kendi yaşantısından bıkmış Turgutçuğum Özben ve hayata tutunmayı başaramamış hep dışlanıp hor görülmüş Selimciğim Işık. Karakterleri kendi yaşantısından sıyırıp hayatınıza ruh dünyanızda ağırlıyor anlamlandırmadığız bir dolu yaşantınıza işte benim diyorsunuz. “ •Kitabın içeriğinden çok bıraktığı izleri, sizlerin üzerindeki etkilerini görmek için keyifle okumanızı ve bu kez bütün ruhunuzla okumanızı tavsiye ediyorum : Ruhunuza iyi gelecek bu okuma ! 8 yıllık bekleyişten sonra nihayet tutunamayanlara Tutunabildim . İyi ki doğdun oğuz atay
TutunamayanlarOğuz Atay · İletişim Yayınları · 202474,9bin okunma