İlk şiir denemem yorumlarınızı alabilir miyim?
Bir ağustos sıcağında buldum seni, Güneşin en kavurucu saatlerinde, Kocaman ağacın gölgesinde. Karşımda sen vardın, Bir daha sevebileceğimi kanıtlarmışcasına, En güzel zamanların bile anlatamayacağı şekilde. Ellerim avcunda, Kalbim çoktan kalbimde. Nasıl oldu da birden çıkıverdin? En sevdiğim şarkıyı dinlerken, Aklıma düşüverdin? Peki bunların bir açıklaması yoksa, Sen kimsin şu an? Sevgi okyanusumun içine Düşmüş bir inci tanesi mi? Yoksa, tüm kalbimle Sana aşık olabileceğimi anlayan Bir deniz yıldızı mı? Kimsin sen?
Şiir
İlke göre başarılı. Şiirde karmaşa ve gizem daima dikkat çekicidir ve okuyanların hoşuna gider. Yani biraz kelime oyunu katabilirsiniz
Teşekkür ederim :)
İçinden geçenleri çok güzel dile getirmişsin, şiirin karşı tarafa kuvvetli hissetirilmesini sağlayanda bu bence, gayet hoş 👏🏻
"Kalbim çoktan kalbimde." kelime hatası mı var burda 2 defa kalbim yazılmış
Genel olarak güzel, okuması keyifli, arada sorulan sorular ilgi çekici. Ben çok uzun cümleleri sevmiyorum şiirde, daha sade olsa; belki daha az betimleme yormaz sanki insanı. Yine de güzel olmuş kaleminize sağlık.
Güzel:) gayret ile olacak değil lâkin yaşadığını dökülmek ile alakalı olduğu sürece devam...👍👏
Şair her sorunun cevabını vermemeli , hatta mümkünse düşündürmeli.. "ağustos sıcağında buldum seni" derken güneşin en kavurucu saatlerinde vurgusunu okuyucu kendisi tasavvur edebilir. Ama ilk deneme olduğunu düşünürsek başarılı. Kaleminize sağlık:)