, bir kitap okudu
·256 syf.·
2020 97. kitabı
Sharon M. Draper
8.6/10 · 39,8bin okunma
Anne ilk ben okutacaktım ne ara başladın 😂😂💜
emine
Emir Buğra Kuzucum 🙏🙏🙏 Sen Ateş kadehini okuduğun için ben senden önce deneyimleyeyim istedim..Bir çırpıda okurum oğlum 💜
Çok güzeldi, neredeyse 3 yıl önce okuduğum bir kitaptı. Fuara gitmiştim hayatımda ilk kez, sınıf arkadaşım okuyordu. Dedim, "Neymiş acaba?" Aldım, okudum. Dedikleri kadar varmış, çok duygusal, küçük bir kızın gözünden çok hoştu. Arada gözlerimin dolduğunu hala hatırlarım.
emine
Gerçekten Sevilay çok çok duygu yüklü bir kitaptı...Oğlum için almıştım ama bende okumak istedim..Iyi ki okudum.. @svlygkc75
bende okuma listeme almıştım ama ne zaman sıra gelir bilmiyorum.yorumunu bekliyorum
emine
kitapçıkız öne almalısınız.Henuz çok az okumuş olmama rağmen çok beğendiğimi söyleyebilirim..
Ayy bu cidden çok tatlı bir kitap, kesinlikle çok seveceğinize eminim💞💞 tabii ara ara duygusallasmaya hazır olun özellikle de bir anne olarak ☺️ keyifli okumalar 🥰
emine
Elzy Sormayın 20 sayfa kadar okudum inanın gözyaşlarıma engel olamadım 😔🤷‍♀️ Sonuna gelene kadar içim çürüyecek belli...Anne olmak anne olmak çok anlamlı birde özel bir çocuğa sahipsen..O özel çocuklar bence gerçekten hediye..💜💥💫