Tanrılar okulu, gizemli tanışma
2020 9. kitabı
Size bu kitapla olan değişik bir anımdan bahsedeceğim.. Her zaman duygularımın ve dünyanın farkında olan bir çocuktum, bazen her şey yüzeysel gelirdi. Öfkem, üzüntüm birer maske gibiydi. Ya gerçekten öfkelenmiyordum ya da üzüntüm kendimde kabul etmediğim özelliklerimden kaynaklıydı. Bu kitabı ilk okuduğumda vay be! Dedim ve ikinci okuyuşumda mn, bu böyle olmalı dedim. Ama bir iki üç okumalar bana işaretler veriyordu. Ya da belki bu beynimle oynadığım küçük bir oyun haline gelmişti... Bir gün, uğraştığım her şey nefes alamama neden oldu, pes etmiştim! Çalışmalarından, inançlarımdan, düşüncelerinden!! Gerçeklik beni bir süreliğine yenmiş gibi görünüyordu! Ve sonra hiç fark etmediğim bir takıcıyı gördüm. Göze çarpmayan şaşadan uzak gölgeli bir yerdi. Nedensizce oraya girmek istedim ve iç sesimi dinledim. Bir süre geçti ve Tam çıkıyordum ki kadına 'kolay gelsin,' demek için döndüm. Şaşırmıştım. Elindeki kitap benim okuduğum kitaptı. Yetiştiğim yer enerjinin yüksek olduğu, toprağın bereketli olduğu yerdi, burada spritüel olaylar hep var olmuştu ama böyle kitapları okuyan insanlara pek denk gelmemiştim. kadına birden 'bunu siz mi okuyorsunuz?' diye sordum merakla. Ve o da evet dedi. Ayak üstü birkaç kelam ettikten sonra bana döndü ve dedi ki: ' vaz geçme. Her işininin peşinden git. Daha gençsin, ama görüyorum ki seni bu yola sürükleyenler var' Çok etkilendim. Ona düşüncelerimden bahsetmemiştim ama o bana devam etmem gerektiğini söylüyordu. Bu gerçekten çarpıcıydı, ve bu gibi örnekler daha var... Ama bu kitapla ilişkili olan en iyi anılarımdan biriydi. Bu yüzden ;Visibila Ex İnvisibilibus: Gördüğümüz ve dokunduğumuz her şey bir görünmeyenden gelir.
Tanrılar OkuluStefano D'Anna · Sinedie Yayınları · 20155,6bin okunma