Yeraltı Adamının Hikayesi
2020 69. kitabı
Selamlar, Bugün Yeraltından Notlar olucak İnceleyeceğimiz kitap.Dostoyevski İle tanışmak bu kitap ile nasip oldu. Bu konularda verdiğim en yanlış kararlardan biri olabilir. Kesinlikle ilk kitabınız bu olmasın hiç iyi bir başlangıç olmaz. Dostoyevski’nin dilini Öğrendikten sonra okunacak eserler öğrendikten sonra okunacak kitap. Ama kitap çok güzel dediğim gibi sadece başlangıç için uygun değil. İsimsiz kahramanlardan yeraltı adamının hikayesi. Dostoyevski Biz ne yeraltı adamıyla tüm gerçekleri haykırıyor. Bu kitap defalarca okunup her okumada farklı anlayacağınız kitaplardan. Üstünde uzun uzun düşünülecek eserlerden. Sarsıcı, büyük ve derin bir eser. Yeraltı adamının çaresizliğini ve hayata tutunamamasına okuyoruz. Yaraltı adam bize o kadar iyi anlatılmış ki onun hayata bakışını, olaylara karşı tutumunu çok iyi anlıyorsunuz. Yeraltı adamı sayesinde insan psikolojisinin çok derini analiz ediliyor. Bu kitabı her cümleyi uzun uzun düşünerek yavaş yavaş sakin sakin okuyun gerçekten o zaman daha anlamlı olucaktır. Bu eseri mutlaka okuyun.
Yeraltından NotlarFyodor Dostoyevski · İletişim Yayıncılık · 2020159,4bin okunma