"Çok yolculuk yapan, vardığı yeri arayan değildir, ayrıldığı yerden kaçarcasına çekip gidendir."
Sayfa 2·Kitabı okudu
·1 alıntı·
Beğenmenize sevindim. Paylaşıcam tabii ki yorumumu.Siz de beğendiğiniz kitaplar olursa mesaj üzerinden ya da buradan yazabilirsiniz.
Muhsin Öğüt
Tâbi ki de yazarım. Siz de yazabilirsiniz kitaplar hakkında Bilgi paylaşımı yaparız.
Yabancı ilk okuduğum kitabıydı ve güzeldi. Şu an Veba'yı okuyorum ve çok güzel gidiyor. Tavsiye ederim. Yorumumu da paylaşırım sayfamda.
Muhsin Öğüt
Veba yı çok merak ediyorum. Evet sayfanızı inceledim veba ile çok güzel alıntı yapmışsınız. Mutlaka bitince yorumu paylaşın merak ettim simdiden.
Okunacaklara ekleyeyim hemen, çok teşekkürler. İyi geceler.
Muhsin Öğüt
Okuyacaklar listenize ekleyin. Pişman olmazsınız. Rica ederim. İyi geceler.
Çok duydum bu kitabı okumak istiyorum. Siz nasıl buldunuz
Muhsin Öğüt
Bence okumalısınız. Ben çok güzel buldum kendim açısından. Biraz felsefî de var, insanı düşündüren bir eser olmuş.
Yaşamı gerçekten çok farklı bir bakış açısından anlatıyor ve dediğiniz gibi varoluşçuluk ve ölümü de.
Muhsin Öğüt
Kendim açısından yeni bilgiler öğrenme fırsatım oluyor ve kendimi farklı bir bakışı ile yeniden bakıyorum bana kattığı bu kitap da ne olabilir. O kadar güzel varoluslugu ele almış yaşamı insan bunları sorgulamadan edemiyor.
Evet Albert Camus gibi örneğin farklı bir anlatımı var. Fowles okudunuz mu bilmiyorum, ilk Koleksiyoncu'dan mı başlamak gerekiyor?
Muhsin Öğüt
Hayır okumadım ama listem de ekli. Albert Camus yabancı yi okudum çok beğenmiştim farklı anlatım var . Ve bu kitaplar yaşamı,ölümü, varoluşu o kadar güzel anlatıyorlar ki.
Felsefi kitaplar da okumak gerekiyor.
Muhsin Öğüt
Bence de bizleri sorgulayan, düşündüren felsefi kitapları da okumak lazım.