2020 8. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2020 09:37
Geçen sene severek okuduğum, tadı damağımda kaldı dediğim, aşk dolu 'Rüyamsın' kitabını Aşk Sen Kokuyor'a başlamadan önce yeniden okudum. Ve yorumuyla sizlerleyim Ali Tekin, iş dünyasının aranan ismi ve kadınların gözdesidir Evliliğe de yaşadıkları yüzünden uzak. Tabi bu bizim güzeller güzeli kızımız Rüya'yı görene kadar olan bir uzaklık. Rüya ise geçmişi acılarla dolu, ailesini kaybettiği için kardeşine annelik yapan , yaşadığı her şeye rağmen kendi ayakları üzerinde durabilecek kadar güçlü bir kadın karakterimiz. . Rüya arkadaşıyla birlikte tatile çıkıyor. Tam otele girer girmez Ali Tekin ile çarpışıyor. Tabi her kız gibi o da etkileniyor ve sonrasında hep gözleri onu arıyor. Arkadaşının işi çıkıyor, geri dönüyor derken bir gün Rüya eski sevgilisi ve kuzeni ile karşılaşıyor. Onlardan kaçmak için yol ararken kendini Ali'nin yanında buluyor. Ve Ali'yi sevgilim diye tanıtıyor. Başta şaşkına uğrasa da bozuntuya vermeyen Ali de zor durumda olduğunu anlayıp Rüya'ya yardım ediyor. Ve sonrası olaylar olaylar Rüya bir şeyleri yanlış anlayıp İstanbul'a dönüyor. İsimleri dışında hiç bir şeylerini bilmeyen iki karakterimizin birbirlerini bulma ihtimali kalmıyor. Ahh yoksa var mı Orasını kitaptan öğrenirsiniz artık . Burada kesmezsem hepsini anlatacağım gibime geliyor. Ben anlatmayayım siz gidip kitabı alın bence Sonra da bol bol Ali hakkında konuşalım Kendisi bazı yerlerde beni kızdırsa da kalbimi çalmayı başardı. Kitabın arkasında yazan 'Aşk mı tesadüfleri sever, yoksa tesadüfler mi aşkı?' sözünü düşündüren bir kitaptı. Ben kitabı çok sevdim. Umarım sizler de bir şans verirsiniz
RüyamsınMira Yelkenci · Epsilon Yayınevi · 2019270 okunma