@snemi
2020 42. kitabı
-Rafımda uzun yıllar beklettiğim ve beklettiğime bin pişman olduğum bir kitap. Heyecan ve gizem en baştan beri vardı zaten ama heyecan son sayfalarda doruğa ulaştı. Benim çok sevdiğim bir polisiye kitabı oldu. Okumadıysanız kesinlikle alın ve okuyun! -Mark Mellery'in posta kutusuna imzasız bir mektup gelir. Mektupta kendisini çok yakından tanıdığı yazılmıştır ve ardından aklından bir sayı tutması istenmiştir. Mark Mellery 658 sayısını tuttuktan sonra diğer bir küçük mektubu açtığında karşısında aklından tuttuğu sayıyı görmesi üzerine panik olur. Aklından geçenleri bile tahmin edebilecek kadar kim iyi tanıyordu onu? Tüm bu olanlardan sonra üniversiteden beri görüşmediği arkadaşı dedektif Gurney'in yanına giderek yardım ister. Gurney dedektifliği bırakmış olmasına rağmen bu sıra dışı olay karşısında heyecanına ve merakına yenik düşerek olaylara karışır. -Okurken hem Gurney'in hemde katilin zekasına hayran kaldım. Tabii Gurney'in eşi Madeleine'i asla es geçemem. Madeleine'nin kocasına verdiği fikirleri olmasaydı Gurney cinayet parçalarını birleştiremezdi. -Gurney'in zekice hazırlanan mektupları nasıl çözdüğünü merak ediyorsanız sizi kitabın içine alalım.
Aklından Bir Sayı TutJohn Verdon · Koridor Yayıncılık · 20231,710 okunma
İkinci kitapta gerçekten etkileyiciydi. Umarım öbürlerini de beğenirsin. İyi okumalar 😊
Teşekkür edeerim 🤍
Küçük yaşımdan beri her kitabını 3 4 kere okuduğum için artık ezbere bildiğim bir seri kendisi.Çocuklarım gibi oldukları için her beğenen olduğunda gurur duyuyor gibiyim.Seriyi bırakma lütfen daha bir sürü olay seni bekliyor ;)
Sinem
Kitap yorumlarını biraz geç giriyorum bu yorumuda girene kadar serinin ikinci kitabını okudum. Diğer kitaplar elimde yok ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum daha şimdiden çok sevdiğim bir seri oldu🤭