···Okunma: 05 Ocak 2021 13:20 Ayfer Tunç ile yeni taniştim.Evet diger kitaplari hakkinda da merak uyandirdi.Kitabimiz iki farkli cinsiyetin ayni gun yazilmis gunluklerini iceriyor.ilk basta kitabimin basim hatasi oldugunu sanarak panik yasadim.birkac sayfa sonra anladim ki yazarimiz farkli bir siralama secenegi sunmus.Kendimce bunu gereksiz buldum.Once erkegin sonra kadinin gunlugunu okudum.Kolayca bir gunde okuyabilirsiniz.
Karakterlerimizin ikiside hayatta her anlamda kendilerini basarisiz hissediyor.tutunmak icin gecmise donus yaparak yasamlarini sifirlamak icin son hamlelerini oynuyorlar.ikisinin de ortak noktasi ask ve sevgi,biri buyuk bir sevgisizligin digeri ise buyuk bir askin etkilerini yasatmislar kendilerinde...her ikisinde bu durum onlara hicligin kapisini acmis.cocukluk doneminde etkisi altinda kaldiklari karakterler ile yuzlesip kendilerini yeniden var etme capasi gibi..
Kitap sosyolojik ve psikolojik acidan basarili bir inceleme sunuyor.yazarimizin her anlamda donanimi oldugunu farkedebilirsiniz.