Kitap değişik konulara değinmekle birlikte kendi içinde tutarlı bir yapıda.
Nabucco boru hattının 2010-2013 yıllarında yapılması planlanmış, bununla beraber Arap baharı da 2010-2013 yılları arasında gerçekleşiyor. Bu konuda çok zihin açan bilgiler var.
İlginç ayrıntıları olan kısa bir kitap. Kitabın sonunda anlatılan yazarların biyografileri var. Kitap bittiğinde önce biyografileri okuyup sonra baştan kitabı okumak daha güzel olur diye düşündüm.
Kitap bay X i anlatıyor. Bay x ise herkes olabilir. Bakış açısı, yaklaşımı güzel ancak Çetin Altan'ın diğer kitapları kadar akıcı gelmedi bana. Sonlara doğru daha akıcı olsada başlarda kopuk kopuktu. Yine de okunmaya değer bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Küçük BahçeÇetin Altan · İnkılap Kitabevi · 199853 okunma
Kitap Çetin Altan'ın yazmış olduğu köşe yazılarından oluşuyor. İki bölüme ayrılmış "Kral Öldü, Yaşasın Kral" ilk bölüm; bu bölümde çeşitli zamanlarda yazılmış olan yazılar derlenmiş, bir