Rabia Betül Oğuz

Ne demişti Mehmed Emin Tokadi Hz. ''Benim vefatımdan sonra kabrime gelip bir Fatiha okuyanın vücudu cehennem ateşinde yanmasın.'' Ve Rivayet edilir ki, Yavuz Sultan Selim Han kutsal toprakları fethedince kendisine bu toprakların hakimi olduğuna dair bir sıfat yakıştırılmış. O ise "Ben buraların hakimi değil ancak hizmetkarı olabilirim." diyerek Hadim-ül Harameyn ünvanını almıştır.
İslam
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Geçen yaz dolandırıldığı için kuzenimle dalga geçmiştim nasıl ya demiştim ve koca bir aptal olduğunu düşünmüştüm. Bugün aynısı başıma geldi. İlahi adalet yine kendini gösterdi. Kırgınlıkla gerçekleşmesini beklediğim arzularım hala gerçekleşmediği için üzülmeyi bırakıyorum. Her şey zamanını bekliyo ama unutulmuyor. Elhamdülillah ☺️ Bu dersi böyle almak istemezdim elbette ama acı içinde mutluluk gibi bir şey yaşıyorum şu an güzel oldu 🥹🥲
Din
Ebu Sıddık Radiyallahü Anh’ın Hurma Bahçesi, Peygamber Efendimiz (s.a.v) devesiyle buraya gelmiş. Tevbe Suresi’nin son iki ayeti indirildiğinde deve 🐪 taşıyamamış Ayet-i Kerime’nin ağırlığını ve çökmüş. Taştaki boşluk devenin ayak izi.
Din İslam
“Ölçülü sev” demişti Allah’ın Rasûlü 🌹
Alıntı