Hüseyin Aylak

Hüseyin Aylak
@hsynaylk1905
lisans
Kocaeli
Denizli, 5 Mart 1988
38 okur puanı
Ocak 2022 tarihinde katıldı
Milletleri birbirine düşman yapan yegane kuvvet tarihtir.Geniş bir insani anlaşmaya vücut verebilmek için yapılacak ilk iş tarih öğretiminin elbirliğiyle ortadan kaldırılmasıdır
Sayfa 112 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Fikrin şekilden evvel hazırlandığı hissini veren eserlerde şiir mucizesinin vücut bulmasına imkan yoktur.Ahenk ve kafiyenin tesadüflerinden doğmayan fikirler sanata mal edilemez.
Sayfa 81 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu
Ciddi görünmek için soluk bir lisanla konuşmanın elzem olduğunu zannetmek,kibrin başlıca belirtilerinden biri ve belki de birincisidir.
Sayfa 78 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu
Esnemek,savaş ve müdafaa vaziyetini terk etmiş, tam bir emniyet içinde olduğunu hisseden vücudun mesut teslimiyetidir.
Sayfa 51 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu
Mimari eserler fazla çirkinliği,fazla tuhaflığı taşımaz.Son senelerin ağlanacak sahte mimarisi yüzünden değil midir ki ruhumuzun estetik kabiliyetine delil aramak için eskilerin eserlerine başvurmaktan başka çare bulamıyoruz.
Sayfa 43 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu