Finding Camellia #1

Güney Kore
Korece

Fena Değildi
2024 78. kitabı
Konu: baş rol kızımız fakir halk kesiminin yaşadığı yerde annesiyle birlikte yaşamaya çalışan küçük bir kız birgün soylu kadının biri kızı oyuna getirip annesinden ayırıyor ve kendi evlerine getiriyor saçlarını kestirip erkek çocuğu kıyafeti giydiriyor sonra kız aslında babasının o kadının kocası olduğunu ve gayrı meşru çocuk olduğunu öğreniyor üvey annesi çok köyü şeytan gibi kadın meğer varisleri olan oğlu çok hastaymış (ölmesi ihtimaline karşı herhalde) soylu aile güçsüz gibi durmasın diye kızı erkek gibi yetiştiriyor herkes erkek sanıyor kızı çok zor bi hayat yaşıyor öz annesinin öldüğünü fln sanıyor üvey anne bunu kullanıyor baya erkek okuluna gidip ordan mezun oluyo fln abisi ve babası kızı sevsede kadının eziyetlerine pek karşı gelmiyorlar birde abisinin bi arkadaşı var Dük çocukluklarından tanışıyorlar dük buna ilgi duymaya fln başlıyor sonra kafayı sıyırcak gibi oluyo ben nasıl bi erkekten etkilenirim fln.. kız üvey annesinin kendisine oyunlar fln oynadığı (oğlu çoktan iyileşti) öldürmeye çalıştığını öğrenip intikam almaya çalışıyor dük kızın en büyük destekçisi bu arada.. bide onların aşkı var..♡ :D
참아주세요, 대공 1Jin Soye · 오렌지디 [Orange D] · 20226 okunma
2025 230. kitabı
Selamlar. Nasılsınız? Ben uzun zaman sonra bir manhwa kitabıyla geldim. Yurt dışında okuduğum dönem çok fazla okurdum. Tabii asya bölgesinde okumanın da bir avantajı buydu. Yalnız basım çizimler harika olmuş. Ben bayıldım. Şöyle çok #spoiler vermeden konusundan bahsedeyim. Sokaklarda büyüyen on iki yaşındaki Camellia, annesinin yanından bir gece yarısı kaçırılır. Ama bu işin arkasında babasının ailesi, saygın Bale Hanesi vardır. Aile bireyleri onu sıcak gülümsemeler ve kucaklamalarla karşılı sa da Camellia gerçeği kısa sürede fark eder. Buraya ailenin ikinci oğluymuş gibi davranmak, Camellius Bale kimliğine bürünmek için getirilmiştir. Kısacası konusu bu. Ancak miniğimiz büyüdükçe işler karmaşık bir hale geldi. Hem görsel olarak çok zarif hem de duygusal olarak tatlı bir derinliği vardı.O pastel renk tonları, karakterlerin mimikleri ve o hafif melankolik havası tam bir romantik dönem hikayesi havasındaydı. Camellia’nın içine kapanık ama güçlü bir karakter oluşu, erkek karakterin özellikle ilk başlarda sert tavırlarının altında saklanan koruma içgüdüsüyle birleşince hikâye bence çok çekici bir hal alıyordu. Ama dürüst olmak gerekirse temposu ilk ciltte biraz yavaş ilerliyor. Daha çok karakterleri tanımamızı istiyor gibiydi. Kafamızda olaylar tam açılmadan bitiyordu. Buna rağmen o yavaş ilerleyen duygu birikimi özellikle Camellia’nın kalbinde yaşadığı çatışmalar bence ikinci cilte büyük şeylerin habercisiydi demek doğru olacaktır. Hem tatlı hem zarif hem de duygusaldı. Sizce Camellia hak ettiği mutluluğa kavuşacak mı ileride? Umarım devamı için çokça beklemeyiz.
Camellia'nın Peşinde - Cilt 1Jin Soye · Dex Kitap · 20256 okunma

Jin SoyeYazar · 0 kitap
Jin Soye, özellikle dünya çapında büyük popülerlik kazanan Finding Camellia (Camellia'nın Peşinde) adlı eseriyle tanınan Güney Koreli bir web romanı yazarıdır.