Çok beğendim. Çok sürprizliydi. Her bölümde bi sürpriz vardı diyebilirim. Bu tarzda yazılmış bir kitap okumamıştım daha önce. Beklentilerimi yüksek oranda karşıladı. Çok memnun kaldım.
13 DakikaSarah Pinborough · Net Kitap · 201799 okunma
Gözlerinin Ardında kitabını çok beğenip bu kitabı aradığımda satışı olmadığını görünce çok mutsuz olmuştum. Neyseki iki sene sonra okumak nasip oldu. Kurgu açısından süper iki kitap. 13 Dakika kısmen ergen eseri görünsede (16 yaş kızları) çok ilginç bir psikoloji ve macera romanı. Kişiliklerin satranç oyununda kazanan kim olacak. Tam olaylar sonuca ulaştı derken daha sona daha yüz sayfadan fazla kaldığını görünce ister istemez heyecanlandım ve okuru nelerin beklediğini düşünmeye başladım ve son gerçekten bir alkışı hak ediyor. İyi kurgu okumak isteyenler iki kitabı da hemen okuyun derim.
13 DakikaSarah Pinborough · Net Kitap · 201799 okunma
Kitabi acayip begendim.cok surukleyici bir hikayesi var. Zaten netflix ile sinema filmi olarak anlasmasi yapilmis. Kitap zaten tam filmlik. Olay sirasi,anlatilis bicimi cok guzeldi. "Sevimli kucuk yalancilar" serisinin tadinda. Okunulacak guzel kitaplar arasinda
13 DakikaSarah Pinborough · Net Kitap · 201799 okunma
Her ne kadar ergen kız macerası gibi görünse de beni gittikçe içine çekti. Son 200 sayfayı okurken asla ara vermek istemedim. Her ne kadar görevler için erken kalkacakta olsam uğruna uykumdan feragat edeceğim bir kitaptı. 🤩
13 DakikaSarah Pinborough · Net Kitap · 201799 okunma
Kitabı öyle okumak için elime almıştım ama beni böyle olayların içine alacağını hiç tahmin etmemiştim.olaylar ilk başta Natasha nın nehirden kurtarılmasını ve 13dk boyunca ölü kaldığı ile başlıyor. Ama kim bile bilirdi ki Natasha nın oyunlarını. Olaylar o kadar sürükleyici ki bir anda noluyor ya dedim. Kızın ölüme kim sebep oldu derken bir anda hepsinin popülerlik için yaptığı ve iki arkadaşının ondan uzaklaştığı için onlara ders vermeye çalıştığı ortaya çıkıyor ve bunuda ortaya Becca yani eski arkadaşı çıkarıyor. Becca Natasha yüzünden en yakın arkadaşı Hannah da okulda avizenin altında kalarak ölüveriyor ama onun planı Hayley ve Jenny yi tutuklatmaktı ve öyle de oldu. Becca ilk başta Natasha ,Hayley ve Jenny nin onu öldürmek istediğine inandırdı. Bir gün yeşil elbiseyi Natasha nın annesine götürdüğünde elbiseyi önceden kıskandığı için ojeyi onun döktüğünü öğrenince taşlar yerine oturmaya başladı ve polise araştırmalarını istedi ama kimse onu takmadı . Sonra ses kaydı ile itirafını ormanda gece yarısı alırken ses kaydının bitiş sesi ile boğuşmaya başladılar nehirde soğukta en son Becca kendini kıyaya atabildi ama Natasha derinliklere doğru çekildi kendiyle son konuşmasını yaparak. Bu arada polislerde olayı çözüp kızları bulmaya çıkmışlardır.
Sarah Pinborough, Sunday Times'ın en çok satan ve New York Times'ın psikolojik gerilim Behind Her Eyes'in en çok satan yazarlarından biridir (Jan, 2017). Kariyeri boyunca 20'den fazla roman ve çeşitli romanlar yayınladı ve BBC için yazdı. Son romanları arasında, distopik aşk hikayesi The Death House ve Netflix tarafından Josh Schwartz'ın uyarladığı 13 dakikalık bir genç gerilim filmi yer alıyor.
Her Gözlerin Arkasında bugüne kadar yaklaşık yirmi bölgeye satılan ve açık artırmada ABD, Flatiron, Macmillan ile önemli bir anlaşma ile satıldı. Film uyarlamasıyla ilgili birkaç film stüdyosu ile ilgili tartışmalar var.