Abara #2

Japonya
Japonca

2017 22. kitabı
Okunma: 04 Mart 2017 00:00
Sıkıcı devam etse de biraz alışkanlıktan dolayı daha iyiydi birincisine göre. Ama yine dayanılmaz derecede sıkılmıştım. Aksiyonu güzel sayılabilir.
Abara, Part 2Tsutomu Nihei · Shūeisha · 20067 okunma

Tsutomu NiheiYazar · 23 kitap
Tsutomu Nihei, Japon manga sanatçısıdır. Nihei, 1990'ların ortalarından beri profesyonel olarak çizgi roman çizmektedir. 1995 yılında Blame adlı eseriyle aynı yılın Afternoon Four Seasons Ödülü'nde Jiro Taniguchi Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. Deneyimli çizgi roman sanatçısı Tsutomu Takahashi'nin asistanı olarak çalıştıktan sonra Nihei, 1997'de Monthly Afternoon'da ilk serisi Blame!' i yayınladı. Blame!' in başarısının ardından Wolverine: Snikt!'i (Marvel Comics tarafından yayınlanmıştır) ve Biomega'yı kaleme almıştır. 2009 yılında Nihei, en başarılı serisi olacak Knights of Sidonia'yı yayınlamak için Afternoon'a geri dönmüştür. Mimarlık öğrencisi olan Nihei'nin ilk çalışmaları çoğunlukla sözsüzdü ve hikayelerini anlatmak için görsellere ve arka planlara dayanıyordu. Siberpunk etkisindeki sanat eserleri dünya çapında güçlü bir hayran kitlesi kazandı.