Hayatın Tadı

Hüseyin Çelik
2020
Herdem Kitap

2020 23. kitabı
kitap kısa kısa yazılardan oluşuyordu. Yani açık açık söylemem gereken şeyler var kitapla ilgili. Mesela yazılar fazla klişe kişişel gelişim cümleleri içeriyordu. Bazı başlıklar özellikle aşkla alakalı kısımlar fazla tekrara düşmüştü. Ama yazıların altındaki şiirleri cidden beğendim. Bence yazarımız şiir yolunda hızla ilerlemeli. Keşke bu dizeler o yazıların altında yer almasalardı da kendi başlarına kitap olsalardı demedim değil yani. Herkese iyi akşamlar
Acı BalHüseyin Çelik · Herdem Kitap · 20206 okunma

Hüseyin ÇelikYazar · 14 kitap
1959 yılında Van'ın Gürpınar ilçesinde doğdu. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun olan Çelik, aynı yıl Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne asistan olarak girdi. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi'ne geçen Çelik, 1988-1991 yılları arasında doktorasıyla ilgili araştırmalarda bulunmak üzere İngiltere’ye gitti. Aynı zamanda Londra Üniversitesi School of Oriental and African Studies’te Turkish Politics bölümünde yüksek lisans programına devam etti. Türkiye'deki ilk siyasi hareket olan Yeni Osmanlılar Cemiyeti ile ilgili araştırmalar yapmak için Belçika, Almanya, Hollanda, İsviçre, Avustralya, İtalya ve Fransa’da bulunan Çelik, 1991 yılında "Ali Suavi ve Dönemi" konulu doktorasını tamamladı. 1992 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yardımcı doçent, 1997 yılında doçent olan Çelik, 11 kitap yazdı.