"Someone Like You"
"Böyle bir şarkı yazmasaydım sonsuza kadar küskün, yaşlı bir kadın olarak kalırdım. Yani biraz da gerçeklerle barışmak için söyledim. Tamam, belki de hayatımın aşkıyla tanışmıştım ama zamanlamamız yanlıştı işte."
Sayfa 165·Kitabı okuyor
Alıntı
"Kime inanacağımı, kimin gerçek kimin sahte olduğunu bilmiyordum."
Sayfa 71·Kitabı okuyor
Alıntı
Adele, ne tarz şarkılar söylüyorsun?
"Benim belli bir tarzım yok. Her şey sesimin etrafında dönüyor," diyor Adele. "Dolayısıyla albümlerim de biraz karışık kasetler gibi oluyor."
Sayfa 162·Kitabı okuyor
Kilolu diyorlar :-)
"Hayatım boyunca kiloyla ilgili bir baskı hissetmedim üzerimde. Ben ve arkadaşlarım, karnımız açsa bir oturuşta bir tencere makarnayı bitiririz, umurumuzda da olmaz. Gay arkadaşlarım var, asıl onlar çok takıyorlar bunları. Benim böyle bir derdim hiç olmadı. Diyet yapmak istemiyorum, yağsız tuzsuz Sezar salata yemek istemiyorum. Neden yapayım ki zaten? Hayatta o kadar zamanımız yok. Mutlu ol ama aptal olma yeter."
Sayfa 85·Kitabı okuyor
Alıntı
"Bu dünyada herkese yetecek kadar yer var." diyor Adele. "Benim yerimse daha çok aşk şarkılarının arasında."
Sayfa 119·Kitabı okuyor
Alıntı
Adele şarkı söylerken ne hissediyorsun?
"Mesela kadınlar çoğu zaman konserlere kocalarını da sürüklüyorlar. Adamlar ilk başta tuzluk gibi duruyorlar. Bütün gece onların kalbini de kazanmaya çalışıyorum ve sonunda bir bakıyorum adam, karısını öpüyor. İşte bu inanılmaz bir şey."