Ağır Taç

2016
Artshop Yayıncılık

METİN KAÇAN'a hürmetle
2022 8. kitabı
BİR: ÖNCELİKLE şu yorumu yapmak isterim. tanıdığım yazı ve şiir yazan bir sürü akrep burcu insan var. bunlar soyut aktarım konusunda çok başarılılar. bunu neden yazdım. çünkü buna benzer pek çok soyut düzyazı kitabı okudum. ve bunların hepsi de şiir diye yayımlanmış. ancak bunların hiç biri şiir değil SOYUT DÜZYAZI. BU AYRIM BENCE ÖNEMLİ. o yüzden bu şekilde soyut düzyazı yazan arkadaşlar özellikle akrep burcu olanlar soyut düzyazı yazmaya devam etmeliler ve yazdıklarının şiir olmadığını bilmeliler. İKİ: kitap METİN KAÇAN'a yazılmış, onu anlatıyor, onun çilesini ve maruz kaldığı iftirayı ve intiharını konu alan soyut düzyazılardan ibaret. bu açıdan da yazara teşekkür ederiz. ben soyut düzyazı olarak beğendim. YAZAR DİLEK DİLBER'e saygılarımla.
Ağır TaçDilek Dilber · Artshop Yayıncılık · 20163 okunma
Metin Kaçan'ın Hatırasına Saygı
·250 syf.·
2024 18. kitabı
Seven bir kadının dilinden sevilen bir erkeği tanıyoruz kitapta. Eline yüreğine sağlık Sevgili Dilber Hanım. Kadınlar nasıl sever ve nasıl özler bu eserde bize gösteriyor. Metin Kaçan'ı tanıyan birisiyle karşılaşmak hoş. Finike ilçesinde Cumba Kafe'nin işletmecisi Dilek Hanım'dan daha çok hatıra dinlemeyi istiyorum.
Aşk
Ağır TaçDilek Dilber · Artshop Yayıncılık · 20163 okunma