Okuyacaklarıma Ekle
Beğeni
Gösterim
Yazar:
Semih Yıldırım
Sen hiç böceklerin evini yıktın mı? Samet bu soru karşısında şaşırmış, afallamıştı. Ne diyeceğini bilemeden şaşkın bir şekilde Amcaya bakıyordu. Yaşlı adam sorusunu yineledi. — Genç adam sen hiç böceklerin evini yıktın mı? Sana soruyorum. — Ne kadar tuhaf soru soruyorsunuz amca. Hayır öyle bir şeyi neden yapayım ki? Amca acı acı gülümseyerek: — Ben çok yıktım. Hem de büyük bir sevinçle yaptım bunu. Samet adamı baştan uca gözden geçirdi. — Siz kötü bir insana benzemiyorsunuz. Elini çenesine götürerek biraz duraksadı sonra düşünceli bir tavırla ekledi. Üstelik söylediklerinizi anlayamıyorum. — Sen de bilirsin genç adam, bazı böcekler çiçeklerde yaşar. Kopardığımız her çiçek bir böceğin evi değil mi? Samet mahcup bir tavırla itiraz etti. — Daha önceden öyle düşünmemiştim. Beni bu yüzden suçlamıyorsunuz umarım. Amca tebessüm etmesine rağmen yüzündeki çizgiler onu ciddi görünmeye zorluyordu. Dalgın bir tavırla konuşmasını sürdürdü.
113 sayfa (3 sa. 12 dk.) · Diga Kitap
Ten Cehennemdir
9.5
Enki'nin Şifreleri
4.5
Bu Sorular Adamı Dinden Çıkarı...
6.3
Müptela
5.6
Herşey Yağmurla Başladı
8.5
g
@Themrswolf_89
Puan vermedi
Meğer kelebek tırtılın ruhuymuş. Kelebek tırtılın içinden çıkıp özgürlüğe kavuştuğunu sanıyor. Sonra çok geçmeden ölüyor. Sen girilmiş bir gönülden çıkmayı ne sanıyorsun Nezahat?
Kitap Alıntısı
Semih Yıldırım · Diga Kitap · 2021