Sivri, Hınzır - Cüretkar Bir Yorumla

Juno
Aralık 2015
Müptela Yayınları

2017 9. kitabı
Ben tam bir akrep erkeğiyiyim.Kendi tecrübelerimi kendimde olan özellikleri ve diğer akrep insanlarını tam anlamıyla ifade etmeye çalıştım.Akrep olmak benim için büyük bir farklılık.Bu anlamda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.Ve akrep olmak benim için çok büyük bir mutluluk.İyi ki ben tam bir akrep insanıyım.Çok nadir insanlardır ve zodyakta tek ve ilktirler.Yönetimi Mars ve Plutondur. Ve yanımda akrep taşırım.Diğer akrep burçlarıda böyledir.Yanlarında üzerlerinde akrep dövmesi yada Akrep taşırlar. Dikkat edin akrep insanları Yengeç İnsanlarına hiç benzemezler. Ve Akrepler Akrepleri çok severler.Onlara bağlıdırlar. Akrep insanları çok yoğun derin ve güçlüdür.Onları gözlerinden ve dik dik bakan bakışlarından tanıyabilirsiniz.Bu gözler adeta büyüleyicidir.İçinizdeki en derin sırları keşfetmek ister gibi bakarlar ve güçlü sezgileriyle kimsenin göremediklerini görürler.Akrepler dönüşümü temsil ederler.Sizi siz farkına varmadan değiştirirler.Bu müthiş yetenekleri kendilerinede dönebilir ve kendilerinide yeni bir insan olarak diriltebilirler. Bu enteresan insanlar bir hayat içinde birkaç hayata sığacak deneyimi yaşarlar. Akrepleri temsil eden 3 hayvan vardır.Diğer burçlar sadece tek bir sembolle anlatılır ama burada bile Akrepler farklıdır. İlki tüm akrepleri tarif eden zaman zaman nedensiz sokan ve son derece saldırgan akreptir. 2.hayvan yılandır ve akreplerin %9 unu temsil eder.Bu çok güçlü iyileştiricinin olduğu kısımdır ve bir ileri tekâmül aşamasıdır. Geriye %1 kalmıştır.Bu akrepler çok nadir ve çok şanslı kartal yada zümrüd-ü anka tarafından yönetilirler.Bu akreplere çok ender rastlanır.Ve onlar şifacılar şaamanlar büyücüler ve cadılardır.Hiçbir akrep bu aşamada doğmaz yaşarken hayatlarına bir akrep olarak başlarlar sonra yılana ve belkide bir kartala dönüşürler.Bir
Siyaset
Akrep BurcuJuno · Müptela Yayınları · 201510 okunma