Haziran 2024
Epizot Yayınları

2026 11. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2026 23:42
~Aldanış~ Önceki ayın kitaplarını paylaşmaya devam edenzii "Nasıl okur da fotoğrafını çekmeye vakit bulamaz, bu kadar kitap birikir" diye sorguladığım o insanlara benzedim bu aralar. Düzelicez inşallaahh Hiç beklemediğim bir anda elime düşen kitapla geldim sizlere . Kendisi benim okuduğum ve kitaplığımda bulunan tek şiir kitabı. (Şimdilik‍) Şiir sevmiyordum çünkü,olaylı - hareketli şeyler okumak varken şiir biraz daha durağan geliyordu. Bu kitap okumalarima şiir de eklemem gerektiği hususunda bir başlangıç oldu Söylediğim gibi bir şiir geçmişim olmadığı için diğer şiirlerle kıyaslama gibi bir durumum yok henüz. Ama genel olarak beğenerek okudum . Bazı şiirleri okurken anlamlandıramadığım "ne alaka" vs dediğim de oldu tabi ki ama genel anlamda başarılı bir eser bence. Okumalarınıza eklemelisiniz bence. İlk şiir kitabı yorumum olduğu için biraz acemice farkındayım ama gerçek şiirseverlerin beğeneceğine eminim. Listenize ekleyin derim. Kitapla kalın
AldanışEmre Yıldırım · Epizot Yayınları · 20249 okunma

Emre YıldırımYazar · 0 kitap
Yazar ve şairdir. Basım sırasıyla “Yakarış” ve “Aldanış” isimli eserlerin yazarıdır. Kibele dergisinde aktif olarak editörlük yapmaktadır. Suskunlar, Beşinci Sanat, Darağacı, Cevval, Küp Şeker gibi bir çok matbu ve dijital dergilerde eserleri yayımlanmaktadır. Başkent Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi mezunudur. Anadolu Üniversitesi ve Ankara HBV Üniversitesinde okumaktadır. Astronomi, tarih, arkeoloji, Türk tarihi ve Dünya tarihi, basketbol, tiyatro gibi dallarda ilgi alanlarındana girmektedir.