Arayış

Berdan Ber
En güzel deniz; Henüz girilmemiş olanıdır. En güzel çocuk; Henüz büyümedi. En güzel günlerimiz; Henüz yaşamadıklarımız. Ve sana söylemek istediğim en güzel söz: Henüz söylememiş olduğum sözdür… Nazım Hikmet
Sayfa 141·Kitabı okudu
Geçmişini iyi okuyamayanların geleceğe yön veremeyeceği ya da sonuçlarından kötü bir gün geçmiş daha oluşturacağı kuşkusuz Bir gerçekliktir.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Zaman akıyordu ve Telafisi yoktu, geride bıraktıklarımız tek gerçek eseri, şu an olduğumuz insandı. Tecrübe son derece pahalı bir şeydi, çok büyük bedeller ödenerek kazanılıyordu.
Sayfa 73·Kitabı okudu
Tarihte bir şey olmuşsa, diğer tüm olasılıklar olamadığı için olmuştur!
Kapitalizim dünyaya yön verirken insan kadar özel bir varlığı özgünlükten çıkarıyor ve metalaştırarak istediği formlara sokuyor. Çocuklarda çocukluğunu yaşamadan, büyük yarışlarla çıktıkları yolculuğa, ebeveynleri de maalesef tam destek veriyor. Kanaatimce, teknolojinin bu kadar etkisinde kalmış insanlar; aynı oyunlar, aynı sosyal çöplüklerde dolaşarak, duygularını yaşayarak geliştirmek yerine teknolojiyle geliştiriyorlar. Sonuçların yaşayacak olanlar, bedenlerini çoktan kaçırmış olabilirler.
Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur.
Sayfa 80·Kitabı okudu