6 Kasım 2020
Sıralamalar

Hikaye içinde hikayeler
·138 syf.·
2025 3. kitabı
Spoiler olabilir. İlk defa bu tarzda bir kitap okudum. Bu bir aşk kitabı mı, psikoloji, felsefe? Belki de hepsi. Açıkçası ilk sayfalarda sıradan bir hikaye okuyacağımı düşünmüştüm. Ancak kitap sizi tam anlamıyla ters köşe yapıyor. Kitaptaki karakterin kendisine başka dünyalar kurduğunu ve oralarda yaşadığını görüyoruz. Bazen kayboluyor, bazen bir dağa tırmanıyor, yukarı çıkarken düşüyor, düşerken yükseliyor. :)) Bu kitapta takım elbiseli adamları, ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alamadıklarınızı okuyacaksınız ve çokça çatışmalar, kavgalar, iç sesler, kim olduğu önemli olmayan siluetler, çokça imgeler ve çokça sabır göreceksiniz. Ama hepsinin bir ortak noktası: Arayış... Bazen bir gemide bazen çölde bazen de bir apartmanın 4. Katında arayacaksınız. Ha bir de bir kadın var. Buse, Betül, Burcu, Bayan S? Hangisi? Belki de hepsi. Yazara not: En yakın zamanda ikinci kitabının çıkmasını bekliyorum. İyi okumalar...
2022 12. kitabı
Kitabı ilk okuyan ( ki o zaman henüz basılmamıştı) biri olarak içinde barındırdığı karakterleri ve hikayesi beni ziyadesiyle tatmin etti. Okurken bazı bölümleri beni içine çekmiş ,yer yer ağladığım bile olmuştur.Kesinlikle okunması hissedilmesi gereken bir kitap. Başarılar diliyorum Tayyar Karadaş :)
ArayışTayyar Karadaş · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20209 okunma
Sanal platformlarda kitap ile çok karşılaştım. Okumak için sabırsızlanıyorum. İçinde barındırdığı karakterlerin gerçekçiliği çoğu okuyanı çekmiş kendisine ve sanırım sıra ben de Başarılar

Tayyar KaradaşYazar · 1 kitap
İstanbul'da yaşıyor. Felsefe bölümü öğrencisi. Yazarın ilk kitabı Arayış adlı romandır.