İlk Yayın Tarihi:
2022
Sancı Yayınları

Çok anlam icerir
2023 1. kitabı
Meral Şimşek Kürt insanları üzerinde yazılmış gerçekten Selahattin Demirtaş tan sonraki en iyi kitaplar arasında diyebilirim lütfen bir kere okuyun ne demek istediğimi o zaman anlarsınız
Hayat
ArzelaMeral Şimşek · Sancı Yayınları · 04 okunma

Meral ŞimşekYazar · 4 kitap
1980 yılındaDiyarbakır'da doğan Meral Şimşek iki çocuk annesidir. Kocatepe Makina bölümünü bırakmak zorunda kaldıktan sonra yıllarca eğitim hayatına ara vermiş sonrasında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü'nden mezun olmuştur. Eğitimine aynı ünirsitenin Kamu Yönetimi Bölümü'nde devam etmektedir. Edebiyat dünyasında şiir, roman ve öyküleri ile adından söz ettiren yazar, çeşitli dergi ve yayınevlerinde editöryal çalışmalarının yanı sıra, şarkı sözü yazarlığı ve besteler de yaptı. Daha önce Nar Lekesi (roman), Mülteci Düşler (şiir), İncir Karası (şiir), Ateşe Bulut Yağdıran (şiir) kitapları yayınlanan Şimşek, aynı zamanlarda farklı tarihlerde aldığı çeşitli edebiyat ödüllerinin de sahibidir. Eseleri: -Mülteci Düşler ( şiir) -Ateşe Bulut Yağdıran ( şiir) -İncir Karası ( şiir ) -Nar Lekesi ( roman) Yazarın Aldığı Ödüller: 2016 Irak, Deniz Fırat Şiir Ödülü / İkinci ve Üçüncülük 2017 Irak, Deniz Fırat Şiir Ödülü / Birincilik 2017 Bin Çiçekli Bahçe Yaşar Kemal Şiir / Üçüncülük 2018 Altın Toprak Ödülleri Diyarbakır’ın En İyi Yazar / Şairi 2020 Almanya, AABF/KSK Öykü Birincilik / Şiir Üçüncülük 2020 İngiltere Comma Pres Öykü Seçkisi 2021 UNESCO AABF/KSK Hacı Bektaş-i Veli Mektup Ödülü / Birincilik 2021 Almanya, Dersim Gemeinde e V.Köln Dersim Tertelesi Öykü Ödülü / Birincilik 2022 Avusturya, Theodor Kramer Sürgün ve Direniş Edebiyat Ödülü