All the King's Men Serisi 1

Knight Of Desire
Sıralamalar

2020 3. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2020 23:32
Ben bu kitabı kitapçıda ucuz gördüğüm için almıştım. Ağır kurguların arasına bu tarz hafif, yormayan kitaplar sıkıştırmayı seviyorum. Kitapla ilgili fikirlerime gelince, okumadan önce bi beklentim yoktu açıkçası ama sonra konunun ve kurgunun iyi olduğuna kanaat getirdim. Belki daha kalın olmalıydı kitap. Kitapta geçen tarihi konular da erotik kısımlar kadar detaylı olsaydı çok daha iyi bir kitap olabilirdi diye düşünüyorum. Bi de şu aşk romanlarındaki kalıplaşan başeğmez inatçı, çok güzel kadınlar ve yatakta romantik kıskanç çok yakışıklı adamlardan bıktım artık. Kusursuz karakter yaratmaya çok da gerek yok sanki. Hal böyle olunca bütün aşk romanları birbirinin aynısı oluyor. Sonuç olarak okunur mu okunur.
2020 251. kitabı
Tarihi aşk romanlarını çok severim kurgu çok güzeldi, sıkılmadan bir günde biten kitaplardan eski zamanlarda yaşanan aşklara hayranım kitabı 3 ay önce okumuştum başlamasıyla bitmesi bir oldu okuyacaklara keyifli okumalar dilerim
2018 40. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2018 19:51
Arzu Şövalyesi All the King's Men Serisi 1 Margaret Mallory Yeni bir seri yeni bir hikaye Yoruma gelince bilemedim Aslında güzeldi sıkılmadan okudum ama başlarda kıza acaip kızdım sonra acaip hak verdim oğlumuza da salak saçma arkadaşına inanmasını garipsedim bilmiyorum bazı yerlerde hadi ya bu ne böyle dedim ama sonunda tatmin etti beni bilmiyorum beğendim farklı bir hikayeydi. Gerçi ben diğer hikayenin kitaplarını bekliyordum ama buda güzeldi . Bazı yerlerini es geçersek...
2025 29. kitabı
Harikaydı ya. Tarihi aşk romanı dediğin, zeki kadın karakter dediğin böyle yazılmalı. Erkek karaktere de zaten bayıldım. Kısacası her şeyi ile mükemmeldi. İğrenç, birbirinin aynısı ve ilk üç bölümden birbirlerine şehvet adı altında aşık oldukları iskoç kitaplarından sonra sonunda farklı bir kurgu dedirtti. Ah tabikide ahım şahım farklı bir olay örgüsü yok ama… Travmatik bir olay yaşamış bir karakteri başta karakter özellikleri gibi yaşadıklarını yazıp sonra da sanki hiçbir şey yaşamamış gibi yazılmamıştı. Erkek karakter ben senin efendinim triplerine girmedi. Ama tarihsel olarak- Banane ben burada nonfictional tarih kitabı okumak istesem bunu mu okurum. Madem böyle kitaplar yazabiliyordunuz da neden o klişe ve birbirinin aynısı kitapları yazıp bastınız diye sorguladım.
Arzu ŞövalyesiMargaret Mallory · Aspendos Yayıncılık · 201381 okunma
Spoiller var okurken ona göre okuyun
2025 7. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2025 04:04
Spoiller!!!Kitabı başlamamla bitirmem aynı günde oldu. Kitabı elinizden bırakamıyorsunuz. Historical romance türü en sevdiğim türdür. Bu yazarın iki kitabını okudum hikaye kurgulaması gayet başarılı. Kitapta erkek karakterden çok kadın karakteri sevdim ben. Erkek karakterin o güven problemleri sinir etti beni. Karısı kaçırıyor acaba kendisi mi kaçırttırdı ki? Kadın hamile acaba bebek kimden diye soruyor, o adamla ilişkim yok diyor inanmıyor aynı İçindi Aşk Saklıdaki Clayton hık demiş burnundan düşmüş Kadın karaktere de kitaptaki 12 yaşındaki çocuk dahil herkes aşık oldu vay anasını dedim Neyse arkadaşlar ben kitabı sevdim ya ben Catherine’nim yerinde olsam William’i biraz daha süründürürdüm puanımı buna kırdım . Okuyun zevkliydi