“Seviyor, Sevmiyor”

Tutku Savur
Nisan 2023
Yazşader Yayıncılık

Puan vermedi
Ver nefesinden soluğuma bir can yaklaşıyor bedenimin teneşirle tanıştığı vakit enkazı kaldırılmamış yıkımlar gibi bedenim çekiliyor ruhum çürümüş damarları arasından kopuyor kıyamet, bir sekerat sancısı asılı durur ölüm meleğinin namlusunda son nefesim salın cesedimi dağlara toprağa karışsın bedenim çırpınıyor içimden bir kuş bir yanım ise arafta.
Aseli KurrasaTutku Savur · Yazşader Yayıncılık · 20239 okunma
2024 4. kitabı
#KitapYorum #OCAKKITAPYORUM2024 #AseliKurrasa #SeviyorSevmiyor #TutkuSavur Aseli Kurrasa=Osmanlıca Sarı Papatya Çiçeği demekmiş.Çok güzel anlamı varmış. Öyle bir günde değil başucunuza koyup hergün birkaç tane okuyup ruhunuzu doyuracağınız bir şiir kitabı Aseli Kurrasa.Yazarımızın gönlünden kaleme dökülen sözlerin oluşturduğu şiirler arasında divan edebiyatı ve osmanlıca şiirlerde bulunmakta.Ben bu divan edebiyatı ve osmanlıca olan şiirleri çok beğendim. Bu şiirlerdeki sözler gönlümüzü hoş edip ruhumuzu doyuruyor.Şiirlerin yanında yer alan çizimler ve görsellerde ayrı bir güzellik katmış kitaba ve şiirlere.Şiir sever dostlara tavsiye ediyorum.Yazarımızın kalemi daim yolu açık olsun inşAllah. ALINTILAR; PAPATYA Papatya sevdasını bilir misin? Gül gibi yaşayamaz aşkını Susar en derinden en inceden sessiz ve sedasız. Konuşamaz; kör, sağır, dilsiz,kelâmsız Bırak mecburiyeti merdiven diplerine, Masumiyetinle yoğrulsun her bir yaprağın. Batmasın dikenin insanların yüreğine... Yine de suskunluk sende kalsın Dik tut dallarını sakın üzülme. SENİ SEVIYORUM Ben seni severken çocuk gibiyim! Bir Fatıma say yüreğimi, Ali'ye vurgun, Bir Züleyha say gözlerimi, Yusuf'a suskun Bir Aişe say beni,
Aseli KurrasaTutku Savur · Yazşader Yayıncılık · 20239 okunma

Tutku SavurYazar · 0 kitap
Yazar ve Şair olan Tutku Savur aslen Erzurum'lu. İlkokul zamanlarında yazıya sevdası başladı, birçok dalda ödüle layık görüldü. Yıllar sonra kalemi eline alan genç yazarımız tekrar tekrar yazmaya başladı. Sayısız dergide yazıları yayımlandı. 5 antoloji kitabında yer aldı. Kendi kaleminden sarı papatya çiçeği anlamına gelen "Aseli Kurrasa" yı çıkardı. Yakın zamanda derlemesini yaptığı "Ruha Dokunan Mısralar" kitabı buna eşlik etti. Hâlihazırda köşe yazarlığı ve roman üzerine çalışmalar yapıyor.