“Seviyor, Sevmiyor”

Tutku Savur
Sadece bir günlük ömrü olan kelebek, papatyaya aşık olur. Ancak ölümüne saatler kala papatyasına “Seni Seviyorum” diyebilir. Papatya sadece “Bende” diyebilmiştir. Ve… Kelebek hayata gözlerini yumar. “Ona sevdiğimi neden zamanında söyleyemedim” diye papatya üzüntüsünden hasta olur. Yapraklarını dökmeye başlar Aslında papatya döktüğü her yaprakta “seni seviyorum.” der. Sonunda dökecek yaprağı da kalmayınca papatya da hayata gözlerini yumar. O gün bu gündür sevdiğine sevdiğini söyleyemeyen herkes papatyaya sorar. Seviyor mu? Sevmiyor mu?
70 sayfa

Puan vermedi
Ver nefesinden soluğuma bir can yaklaşıyor bedenimin teneşirle tanıştığı vakit enkazı kaldırılmamış yıkımlar gibi bedenim çekiliyor ruhum çürümüş damarları arasından kopuyor kıyamet, bir sekerat sancısı asılı durur ölüm meleğinin namlusunda son nefesim salın cesedimi dağlara toprağa karışsın bedenim çırpınıyor içimden bir kuş bir yanım ise arafta.
Aseli KurrasaTutku Savur · Yazşader Yayıncılık · 20238 okunma
70 syf.
10/10 puan verdi
#KitapYorum #OCAKKITAPYORUM2024 #AseliKurrasa #SeviyorSevmiyor #TutkuSavur Aseli Kurrasa=Osmanlıca Sarı Papatya Çiçeği demekmiş.Çok güzel anlamı varmış. Öyle bir günde değil başucunuza koyup hergün birkaç tane okuyup ruhunuzu doyuracağınız bir şiir kitabı Aseli Kurrasa.Yazarımızın gönlünden kaleme dökülen sözlerin oluşturduğu şiirler
Aseli KurrasaTutku Savur · Yazşader Yayıncılık · 20238 okunma

Tutku Savur
Tutku SavurYazar · 0 kitap
Yazar ve Şair olan Tutku Savur aslen Erzurum'lu. İlkokul zamanlarında yazıya sevdası başladı, birçok dalda ödüle layık görüldü. Yıllar sonra kalemi eline alan genç yazarımız tekrar tekrar yazmaya başladı. Sayısız dergide yazıları yayımlandı. 5 antoloji kitabında yer aldı. Kendi kaleminden sarı papatya çiçeği anlamına gelen "Aseli Kurrasa" yı çıkardı. Yakın zamanda derlemesini yaptığı "Ruha Dokunan Mısralar" kitabı buna eşlik etti. Hâlihazırda köşe yazarlığı ve roman üzerine çalışmalar yapıyor.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.