Eylül 2015
Destek Yayınları

Bir tasavvuf Kitabı/ mürşit mürit arası anılar
2020 58. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2020 22:45
Kıymetli Yazar Faruk Dilaver'in Üstadı Ahmet Kayhan Dede ile anılarını anlatan bir tasavvuf kitabıdır.(Dönemin şartları dolayısıyla mahlas kullanarak anlatmıştır anıları. Kitaptaki Mahmut Baba, Ahmet Kayhan Dededir. İrfan ise kendisidir.) Tasavvuf'u bilmeyen, duymayan, insanın yedi mertebesinden haberi olmayan arkadaşlara ağır gelebilir kitap. O yüzden hazır hisseden arkadaşlara okumasını öneririm. Herkesin okuyup anlayabileceği bir eser değil. Kalbe inananların hissedebileceği bir kitap. Yazarın Önereceğim ilk kitabı Gönül BahçesiGönül Bahçesi eseridir. Ikinci önereceğim eseri HakikatHakikat üçüncü önereceğim eseri Hayat IşığıHayat Işığı dır. Öncelikle bu eserleri okumanızı tavsiye ederim. İyi ki tanıdım Faruk Dilaver'i.
Din
2023 3. kitabı
Kitabı bitirir bitirmez hemen yanıbaşına gittim tek bir soru "İrfan? " dediğimde karşılıklı dolan gözler ve bitmeyen yıllardır süren daimi bir bağ
2017 3. kitabı
yazar Hakk yolunda yaşadıklarını mahlas kullanarak anlatmış. insanın gönlüne ruhuna hitap eden muhteşem bir eser. okurken aklınızın sınırlarını zorlayacak ama uyuyan ruhunuzu uyandıracak cinsten. aklın almadığını kalbin alıyorsa durma devam et o yolda. tasavvuf yolunun başındaki arkadaşların okuması gereken ilk kitaptır kanaatimce.
Din
Maalesef hayal kırıklığı :(
2023 1. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2023 21:13
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım bir kitap daha önce Sinan Yağmur’un Aşkın Gözyaşları serisini okumuştum ve gerçekten mest olarak bitirmiştim her kitabı. Bu kitabı da büyük bir beklenti ile okumaya başladım sanırım biraz yaşadığımız hayattan biraz da geçmişte olan biten anılarımızdan dolayı bana Fazla Uhrevi geldi inanılması zor şeyler yazılmış çok fazla YOK ARTIK dedim kitabı okurken abartılı bulduğum cümleler çok fazla bilmiyorum belki Aşkın Gözyaşlarıda öyle idi hatırlamıyorum şu an üstünden çok vakit geçti o sebepten o kitaplara da yorum yapamam artık ama bana göre bu kitap benim okuyacağım bir kategoride bir kitap değil okuduğum için pişman değilim ama okumasam da olurmuş. Herkese keyifli okumalar.

Faruk DilaverYazar · 16 kitap
Faruk Dilaver, 1946 yılında Samsun'un Vezirköprü ilçesinde doğmuştur. İlkokulu Vezirköprü'de, ortaokulu Tokat'ta, liseyi Ordu'da bitirmiş, yüksek tahsilini, Eskişehir İktisadî ve Ticarî İlimler Akademisi'nde tamamlamıştır. Ayrıca Almanya ve İngiltere'de Bilgisayar eğitimleri almıştır. Bilgisayarın Türkiye'ye girmesinde ve yerleşmesinde büyük hizmetleri olmuş ve bu alanda çok sayıda uzman yetiştirmiştir. Hava Kuvvetleri'nde uzun yıllar çalıştıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı bir vakıf kuruluşunda Teknik Müdürlük yapmıştır. Bu görevinden kendi isteği ile ayrılarak bilgisayar sektöründe dört şirketin kurulmasında öncülük etmiş ve yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır. Otuz yıl süren bu iş ve ticaret hayatını tamamlayarak Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni kurmuş ve bundan sonraki hayatını Yunus Emre'nin fikrini, kültürünü araştırma ve yayma çalışmalarına adamıştır. Bu çalışmalarına paralel olarak çok sayıda eser üretmiş, bu eserlerinden iki tanesi İngilizce'ye çevrilmiştir. Halen, ülkemizde ve yurt dışında Yunus Emre'nin sevgi, kardeşlik, barış fikirleri doğrultusunda seminer ve konferanslar vermektedir. Faruk Dilaver, evli ve iki çocuk babasıdır.