Aşk İncisi

Eyşan Utku
Ocak 2012
Kanes Yayınları

2025 46. kitabı
#Okudum bitti# Kitap grubundan sevgili yazarımız Eyşan utku'nun Aşkın İncisi kitabını bitirdim. Roman çok severek ve ilgiyle takip ettiğim ünlülerin ne şartlarda ne zorluklarla mücadele ettiğini anlatıyor. Karakterimiz Ertük de onlardan biri. Ertük üç çocuklu bir ailenin ortanca oğlu. Ertük'e okurken sinir oldum. Alper'e ise okurken çok üzüldüm. Ne olursa olsun hiç bir insan böyle bir durumu hak etmiyor. Ama bir sahne var ki gerçekten de takdir ettim doğrusu Çanakkale'yi hiç görmedim. Okurken gezmiş kadar oldum. Ertürk tesadüfen İnci adında bir kadınla tanışır. Okuyana kadar ben erkek zannediyordum. Demir leblebi de lakabı da ilgimi çekti. Esas kızımız İnci hukuk fakültesini bitirmiş bir karakter. Okurken çok üzüldüm. Sevgilisi tarafından terk edilmiş. Umarım karşısına iyi birileri çıkar. İnciyle bir çok ortak noktamız var. Bunlardan ilki. Ben de İnci gibi tek çocuğum. İkincisi ise ben de İnci gibi ne olursa olsun gece yattığım zaman asla uyuyamam. Üçüncüsü ise İnci gibi ben de yüksek sesten nefret ederim. İçime kapanık bir insanım. İncinin hayatı benimkine çok benziyor Anastolya ismi de ilgimi çekti. Anastoyla olan arkadaşlığına ise imrendim. Berke de okurken çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah Genellikle hüzünlü ve sürükleyici bir hikayeydi. Puanım 10 üzerinden 10. Eyşan Utku hocamızın da kalemi daim olsun okuru bol olsun Zeynep hanımın da yüreğine sağlık kesesine bereket Kitap gönülleri ailesine de bu güzel hediye için çok teşekkür ederim
Edebiyat & Roman
2021 4. kitabı
Esselamun Aleyküm Çok güzel bi eser ben şahsen çok beğenmiştim bu eseri yazan yazar hocamızın ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Elleriniz dert görmesin.
2015 4. kitabı
edebi anlamda herhangi bir şey beklenmeden okunabilir. biraz film tadında, akıcı bir dille yazılmış. yine de kesin okunmalı diyemem.. :)